İstanbul 1.Amatör lig 12.grup ekiplerinden Yıldıztabya ve Kumkapı Sarıçubuk,Yıldıztabya Stadı'nda karşı karşıya geldiler.
İkinci devrede hızlı başlayan Yıldıztabya oldu. Ferhat Korkmaz'ın golüyle silkelenen Yıldıztabya, Gürkan Çelik'le bir gol daha bularak rahatladı ve 63.dakikada skoru 3-0'a getirdi. Ozan oyuna üstünlüğünü koyarak 2 gol daha buldu ve skor 5-0'a geldi. Mücadeleden de Yıldıztabya 5-0 galip ayrılan taraf oldu.
"TECRÜBELİ FİLEBEKÇİSİ NECATİ SON MAÇINI OYNADI"
Necati Demircioğlu amatör futbol kariyerine bugün oynadığı Kumkapı Sarıçubuk maçıyla noktayı koydu. Bu sezon maçlara sol dizinden sakat olarak çıkan file bekçisi bunun erken bırakma sebebi olduğunu aktardı. Yıldıztabya'da bu sezon 12 resmi maça çıktı, 15 gol yedi ve 1 maç kalesini gole kapattı.
Maçın 75.dakikasında oyundan alındı ve takım arkadaşları tarafından omuzlarda saha dışına taşındı. Duygusal anlar yaşayan file bekçisi eldivenleri askıya astı ve son maçını oynadı. Oyundan alındıktan sonra önce gerek takım arkadaşı gerek hocası olan Eser Şenürek'e sonra ise onunla birlikte her takımda çalıştığı,abi-kardeş olduğu hocası Ogün Koca'ya sarıldı.
NECATİ DEMİRCİOĞLU'NA GERİ KALAN YAŞANTISINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ.
"İyi bir kaleciniz varsa maçı kurtarırsınız,Neconuz varsa şampiyon olursunuz."
HABER: OĞUZHAN AKGÜNDÜZ






Hiç yorum yok:
Yorum Gönder