Cumartesi, Nisan 25, 2015

VDK LEVENT ŞOV YAPMAYA DEVAM EDİYOR


Geçtiğimiz hafta turnuvanın favorilerinden Denetim Grup Başkanlığını mükemmel bir oyunla mağlup eden VDK Levent, oynadığı 5 maçı da kazanan Ümraniye Uygulama Grup Müdürlüğüne de ilk mağlubiyetini tattırdı.

Geleneksel Maliye Çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvasında grupların son maçlarına doğru tempo artmaya başladı. Turnuvada Çarşamba günü oynanan maçta Vergi Denetim Kurulu Levent ile Ümraniye Uygulama Grup Müdürlüğü karşı, karşıya geldiler.

Ümraniye Uygulama Grup Müdürü Giyasi Böyüker’in de dikkatle takip ettiği maç çok çekişmeli geçerken, Vergi Denetim Kurulu Levent, çok etkili bir oyun ortaya koyduğu maçta rakibini Mehmet Altınbaş ve Atilla Kavan’ın golleriyle 2-0 mağlup ederek iddiasını gösterdi.


HABER: TOLGA NAR







Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 7 Aralık 2025 Pazar Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de günün programı haberimizin devamındadır...