Pazar, Eylül 14, 2014

Tükenmez: Bir futbol mucizesi yaşandı

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup ekiplerinden İTÜ'nün futbol şube sorumlusu Metin Tükenmez, İstanbul Malatyaspor karşısında üstün oynamalarına karşın yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.



Tükenmez, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Sefaköy Kartal Stadı'ndaki maçta 90 dakika üstün oynayan taraf bizdik. İlk yarı belki 8-0 olacakken girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Buna karşın rakibimiz bir pozisyonda golü buldu. İkinci yarı da baskılı olan bizdik ancak gol atamadık. İstanbul Malatyaspor-İTÜ maçında bir futbol mucizesi gerçekleşti. O maçı bizim kaybetmemiz bir mucizedir" dedi.

Tecrübeli futbol adamı, İTÜ olarak gençlere futbol oynatmak ve onları Türk sporuna kazandırma misyonunu üstlendiklerini belirterek, bu doğrultuda çok genç bir kadroyla mücadele ettiklerini sözlerine ekledi.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

U11 futbol şenliği tamamlandı

TFF tarafından illerde bir şenlik havası ile organize edilen U11 Yaş Kategorisi müsabakaları tamamlandı.