Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Ali Gültiken, Çiroz ve Bakırköy Belediye Stadında idmanlarını sürdüren, Beşiktaş Bakırköy Futbol Okulunu ziyaret etti.
Yapılan antrenmanı izledikten sonra ise öğrencilerin isteğini kırmayarak beraber fotoğraf çektirdiler. Antrenman sonunda röportaj yaptığımız Bakırköy Beşiktaş Futbol Okulu Teknik Direktörü Orçun Duman, Beşiktaş için efsane olmuş, maçlara gittiğimizde tezahüratlarda ismini zikrettiğimiz bir büyüğümüzün ziyareti bizi oldukça mutlu etti. Çocuklarımız için ise hem güzel bir anı hemde moral açısından çok anlamlı bir ziyaret olduğunu dile getiren Orçun Duman, ayrıca Bakırköy 1903 ismi ile federe olup, futbol okulundaki öğrencilerin resmi maç oynama imkanıda sağladıklarını belirtirken, Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak için çalışmalarına devam ettiklerini ve yakın bir tarihte seçme yapacaklarını sözlerine ekledi.
HABER: MELİH ÖZTÜRK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Arda Hatipoğlu İvrindi Belediyespor'da
Balıkesir Süper Amatör Lig temsilcilerinden İvrindi Belediyespor, hücum hattını İstanbullu golcü Arda Hatipoğlu ile güçlendirdi.
-
İstanbul 1. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...
-
İstanbul Süper Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...
-
İstanbul 1. Amatör Lig'de normal sezon bugün 14. Grup karşılaşmaları ile sona eriyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder