Cuma, Haziran 21, 2013

Yahya Kemal İY, başarılı Hocası ile devam edecek!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Yahya Kemal İY, ilk sezonunda A takımını mucizevi bir şekilde ligde tutan ikinci sezonunda kurduğu genç kadro ile ligi sorunsuz bitiren ve siyah-beyazların genç takımını Türkiye şampiyonasına taşıyan Suat Ak ile yeniden anlaştı.



27 Ekim 1964 İstanbul doğumlu Teknik adam, uzun yıllar Profesyonel olarak futbol oynamış, futbolcuğunda en güzel günlerini geçirdiği Eyüpspor’da Teknik adamlık da yapmıştı. Antrenör olarak Nişantaşı, Üsküdar Anadolu ve Kartalspor’da görev yapan Ak, Eyüpspor’un Alt yapısında 7 yılın ardından 2 sezon önce Yahya Kemal İdman Yurdu’nun başına geçmişti.


 


Çalıştırdığı takımlarda göze hoş gelen futbol oynatması ile bilinen, özellikle de genç futbolculardan saha içinde en yüksek verimi alması ve çalıştığı her Kulüpte çok sevilip-sayılması ile bilinen Suat Ak, Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada, “yapımı sona ermek üzere olan Yahya Kemal İdman Yurdu tesislerinin, Kağıthane temsilcisinin önümüzdeki yıllarını aydınlatacağını ve geçmişte çok önemli isimleri Türk futboluna hediye eden “Kağıthane’nin kartalları” diye anılan Yahya Kemal İY’nun adının tüm ülke genelinde ezberleneceğini iddia etti.


Öte yandan Yahya Kemal İdman Yurdu Kulübü'nün Alt Yapı Teknik Sorumlu olarak, geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligde görev yapan tecrübeli bir Hoca anlaşmaya varmak üzere olduğu öğrenildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig'de sezon sona erdi

İstanbul 2. Amatör Lig'de 2023-24 sezonu grup aşaması sona erdi.