İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun organize ettiği U 14 Karma takımları arasında yer alan Üsküdar U 14 Bölge karması hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik kadroda Savaş Göçen ve Tansu Açabey nezaretinde çalışmalar sürüyor.
Üsküdar Karmasının her sorunuyla yakından ilgilenen Yahya Erdem’de çalışmaları kaçırmayarak, futbolcuları yakından takip ediyor. Üsküdar Karması bugüne kadar 2 hazırlık karşılaşması yapmış olup, Beykoz Karmasını 4-0’la geçti. Pendik Karmasıyla da 0-0 kaldı. Yarın Selimiye Stadı’nda saat 15’te ise Selimiye U 14 takımıyla bir hazırlık karşılaşması yapacak.
Üsküdar U 14 karması bugün Selimiye Stadı'nda 45 dakika süren bir ter idmanı gerçekleştirdi. Ardından objektiflerimize poz veren gençler antrenmanı noktaladı.
HABER-FOTOĞRAF:ERHAN HARPUT





Hiç yorum yok:
Yorum Gönder