Ereğli Belediyespor U-13 takımı, Ligi şampiyon tamamlamasının ardından katıldığı İl Şampiyonası’nda da rakiplerini tek, tek geçti. Ereğli Belediyespor, dün oynanan final maçında, Erdemirspor karşısında 2-1 kazanarak Zonguldak’ı TFF U-13 Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını elde etti.
Ligi şampiyon tamamlamalarının ardından İl Şampiyonası’na katılan Ereğli Belediyespor ekibi, şampiyonadaki ilk maçlarında Zonguldak Trabzonspor’u 6-0’lık skorla geçti. İkinci maçlarında ise Sarayspor ile karşı karşıya gelen Ereğli Belediyespor, bu maçta da sahadan 2-0 galip ayrıldı. Şampiyonadaki iki maçı kazanarak finale çıkan Ereğli Belediyespor, ilk maçlarında Kozlu’yu 3-1 ve Kilimli’yi 5-1’lik skorlarla mağlup eden Erdemirspor ile il şampiyonluğu mücadelesi verdi.
Dün Kozlu Sahası’nda oynanan final maçında, Ereğli Belediyespor, 52. dakikada Onur’un golü ile üstünlüğü ele geçirdi. Erdemirspor ekibinden Ozan’ın, 59. dakikada bulduğu golle skora denge gelirken, maçın normal süresi 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Uzatmanın ikinci devresinde maçın 79. dakikasında Ereğli Belediyespor ekibinden Doğukan son sözü söyledi: 2-1
Final maçında Erdemirspor’a karşısında 2-1 kazanan Ereğli Belediyespor, bu sonuçla hem Zonguldak İl şampiyonluğunu ilan etti, hem de Zonguldak’ı TFF U-13 Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı.
HABER-FOTOĞRAF: SONGÜL SABRİYE AŞIR
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder