Cuma, Ocak 28, 2011

Gürpınar'da dev randevu: Avcılar Bld-Fenerköy


İstanbul'da BAL Ligi'ne yükselme maçlarının ilki cumartesi günü Gürpınar Stadı'nda Fenerköyspor ile Avcılar Belediyespor arasında oynanacak. Saat 14.15’te start alacak olan müsabakanın iki takım açısından da önem arz etmesi, müsabakaya ayrı bir heyecan getirecek. 

Taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen müsabaka öncesi iki katımında sahaya galibiyet için çıkacak olması, müsabakanın ne kadar önemli olduğunu ortaya seriyor. Ligde namaglup şampiyonluğunu ilan eden Avcılar Belediyespor, namaglup unvanını BAL ligine yükselme maçlarında da devam etmeyi amaçlıyor. Fenerköyspor ise rakiplerine sezonun ilk yenilgisini tattırmayı arzuluyor. 

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Pendik Yenişehir Kartalları'nda hazırlıklar tamam

Pendik Yenişehir Kartallarspor, 2025-2026 İstanbul 2. Amatör Lig sezonu öncesi hazırlık çalışmalarını büyük bir moralle tamamladı.