Bayrampaşa belediye stadında oynanan maçta gülen taraf konuk ekip yeniköy spor oldu.
İstanbul A Gençler Ligi 1. Küme’de İstanbul Bafraspor sahasında Yeniköyspor’a 2-1 mağlup oldu. Bayrampaşa Belediye Stadı’nda oynanan karşılaşmanın başlarında iki takım da ataktı. 28’de Bafraspor savunmasının bir anlık hatasını iyi değerlendiren Erdi, Yeniköy’ü 1-0 öne geçirdi.
Bu golden sonra İst. Bafrasporlu oyuncular maça ortak olmak için baskılarını artırdı. Ancak 39’da ani kontratakta Yeniköy serbest vuruş kazandı. Tayfun’un şutunda kaleci Sercan’ın büyük hatası sonucu top ikinci kez İstanbul Bafra ağlarına gitti. İlk yarı 0-2 sonuçlandı.
Bu golden sonra ataklarını daha da arttıran Bafraspor cömertçe pozisyonları harcayınca maç Yeniköyspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.
Takımının iyi oynadığını belirten Ünal şöyle devam etti: “Her zaman iyi oynamak maç kazandırmaz, şansınız da olmalı, becerikli olmalısınız. Şanslı olan Yeniköyspor, beceriksiz olan da bizdik. Eğer öyle olursa maçı kaybetmek de doğal bir olaydır. Bizler Yeniköysporlu teknik heyeti ve futbolcu kardeşlerimizi en iyi şekilde ağırlamak ve fair play’e yakışır davranışlarda bulunmak için elimizden gelenin en iyisini yaptık. İnşallah kardeşlerimiz de bunlardan hoşnut kalmışlardır. Almış oldukları galibiyeti için de kendilerini kutlar, başarılarının devamını dilerim.”
www.istanbulbafraspor.tr.gg
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder