HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
Hafta içi Milli Emlak’tan Kulüp binası için tahliye kararı alan Küçükçekmece Yeşilovaspor, tahliye şokunu atlatamadan, 3-0 öne geçtiği maçta Bayrampaşa Yeniyolspor’a 3-0’dan 5-4 yenildi ve şampiyonluk yolunda yara aldı.
İlkyarıya hızlı başlayan Yeşilovaspor 17. dakikada Aydın’ın atığı gole 1-0 öne geçti 27’de Aykut’la skoru 2-0 yapan Yeşil-Beyazlılar 35’te ilk golün sahibi Aydın’la farkı üçe çıkardı. Deplasmanda 3-0 mağlup duruma düşen Yeniyolspor’da futbolcular oyun disiplininden kopmayarak mücadelelerini sürdürdü. Mavi-Beyazlılar 39’da Selim’in attığı golle farkı ikiye indirdi. 42’de Yusuf, Yeniyolspor’un ikinci golünü attı ve devrenin sonucunu belirledi: 3-2.
Üst üste yediği gollerle oyun disiplininden kopan Yeşilovaspor, 85’te Eren’in attığı golle topu ağlarında beşinci kez gördü. Karşılaşma böyle bitecek sanılırken 90’da Uğur karşılaşmanın skorunu belirleyen golünü attı: 4-5.
Ligin ilk haftasında sahasında THY’ye 2-0 mağlup olan Yeşilovaspor, ligde ikinci puan kaybını yaşamış oldu.
4. Grup’ta lider Yeşilovaspor’un 21, takipçisi THY’nin 19 puanı bulunuyor.
3 yorum:
yeşilova esnaf thy maçından sonra havalara girdi.birde o maçta kaptan gereksiz kırmızı kart gördü.ne oldu beyler kendinize geldinizmi.daha bu liğ çoksu kaldırır.selamlar.
esnaf bu grupta sampiyon olcak takım ayarında deil thy ile yahya kemal bunlardan cok daha ii takımlar nasıl oluyoda bu takım lider anlamıs deilim
şu grupta yenıyoldan ii ve kalıtelı takım oldugunu dusunmuorm bazı maclarda taıhsız skılde puan kayıpları yasadı ama ınanıorm kı yenıyol bu gruptan cıkmayı basarıcak ılk onıbır oyuncualrından 8 tane daha 1989 dogumlu ocouklar ve cok kalıtelı cocuklar bu genclerle yenıyolun gelecegı cok parlak;)
Yorum Gönder