Pazar, Nisan 07, 2024

Zirvedeki dev randevuda kazanan Dikilitaş



İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda iki yenilgisiz ekibin karşılaşmasında Dikilitaşspor Merkezefendispor'u 3-0 mağlup etti.

Böylece Dikilitaş 4 maçta 10 puanla İstiklalspor'la birlikte zirveyi paylaştı. İlk üç maçını kazanan Merkezefendispor ise ilk mağlubiyetini alarak liderlik koltuğundan üçüncülüğe geriledi. 

Halkalı Etap Stadı'ndaki maça Merkezefendispor daha iyi başlasa da 33. dakikada Dikilitaşspor Gani Balkan'ın sıfıra yakın noktadan kullandığı serbest vuruşla golle 1-0 öne geçti. Batuhan Taş topu uzaklaştırsa da yardımcı hakem Erhan Kartal meşin yuvarlağın kale çizgisinin içinde çıkarıldığına işaret etti. 
Skor 1-0'ken Merkezefendi Fatih Kurtuluş ile direğe takıldı. Devre biterken Dikilitaş kaleci-savunma anlaşmazlığını iyi değerlendirerek bir gol daha buldu. Sağdan Hüseyin Demirbaş'ın attığı uzun topta uzun topta sol çaprazda savunmanın arkasına iyi sarkan Murat Erdi Yeşiltepe, kalesinden açılan Hüseyin Karagedik'e rağmen topu filelere gönderdi: 2-0.


Kırmızı Beyazlı ekip 52'de Emre Kart'ın düşürülmesi ile penaltı kazandı. Gani Balkan'ın vuruşunda skor 3-0 oldu. Kalan bölümde Merkezefendi'nin gol çabalarına Dikilitaş kalecisi ve savunması izin vermeyince mücadele 3-0 Beşiktaş temsilcisinin üstünlüğü ile sona erdi.

Haber: Erdem Sağolan

Hiç yorum yok:

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.