Pazartesi, Nisan 15, 2024

Yedi gollü düellonun kazananı İstanbul Tokatspor


İstanbul 2. Amatör Lig 12. Grup'ta İstanbul Esenler Tokatspor, deplasmanda 1863 Boğaziçi Spor Kulübü’nü 4-3 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. 

Sarıyer Çayırbaşı Stadı'nda karşılıklı ataklarla başlayan maçta Tokatspor, ilk golü frikikten 37. dakikada Serkan’ın ayağından buldu. Hemen akabinde kornerden gelen topa iyi yükselen genç stoper Samet, 39'da güzel bir kafa vuruşuyla ikinci golü attı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda, usta yetenek tecrübeli oyuncu Gökhan Doğan 53'te futbol severler için izlemesi keyifli bir frikik golüyle skoru üçe çıkardı. 0-3

58. dakikada 1863 Boğaziçi'den Ertuğrul Talha Tekeş yayın dışından attığı şutla skoru 3-1'e getirdi. Aynı futbolcu sadece iki dakika sonra şık bir kafa vuruşuyla durumu 3-2 yaptı. Ev sahibi takım baskıyı arttırdığı dakikalarda kornerden gelen topu Hakan'ın kendi kalesine göndermesiyle şok yaşarken, Tokatspor nefes aldı: 2-4.

Çekişmeli geçen maçın sonunda penaltı bulan 1863 Boğaziçi, 90+7'de Gökhan Özdemir'le skoru 4-3 yaptı. Maç da böyle bitti.

Puanını 6 yapan Tokatspor'da teknik direktör Salih Sıldır, bu galibiyetle lige ortak olduklarını belirtirken hedeflerinin haftaya oynayacakları Suceyin&Yeşilyaylaspor maçını da kazanmak olduğunu dile getirdi.

Hiç yorum yok:

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.