Salı, Nisan 02, 2024

Çılgın maçın galibi Merkezefendispor



İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubu'nda Merkezefendispor, İstanbul Gümüşhanespor'u 5-4 yenerek üçte üç yaptı ve liderliğini sürdürdü. 

İBB GOP Halit Kıvanç Şehir Stadında oynanan mücadeleyi Oğuzcan Duran, Yunus Öncebe, Furkan Alegöz hakem triosu yönetti. 

Karşılaşmanın 12. dakikasında Orçun Güzeldereli Zeytinburnu temsilcisini 1-0 öne geçirdi. 17. dakikada Sergen Büyükakova durumu eşitledi. 19'da Merkezefendi'nin direkten dönen pozisyonu sonrası gelişen atakta Gümüşhanespor penaltı kazandı. 20'de Erdem Yılmaz' ın penaltı golüyle İstanbul Gümüşhane 2-1 öne geçti. 33. dakikada Batuhan Taş' ın golüyle mücadeleye eşitlik geldi. İlk yarının son dakikasında Andaç Kuşatan'ın sağ çaprazdan golü devrenin 3-2  Merkezefendi üstünlüğü ile sonuçlanmasını sağladı. 

İkinci yarının 56. dakikasında Kağıthane temsilcisinin golcü oyuncusu Erdem Yılmaz maça tekrar dengeyi getiren golü attı. 61. dakikada Kubilay Yıldız''ın kendi kalesini gönderdiği topla Fırat Canbazoğlu' nun öğrencileri 4-3 öne geçtiler. 65. dakikada bu defa sahneye Andaç Kuşatan çıktı ve kendisinin 2 takımının 5. golünü attı. 

Son dakikalar da net 2 gol kaçıran Murat Ulu 95. dakikada bu defa topu filelerle buluşturdu ve karşılaşmanın skorunu ilan etti. Seyir zevki yüksek karşılaşmayı 5-4 kazanan grup lideri Merkezefendi 9 puana ulaştı ve liderliğini devam ettirdi. Hasan Tanış' ın öğrencileri 3 hafta sonunda 2 puan da kaldı.

Haber: Turgay Tokel








Hiç yorum yok:

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.