İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta şampiyonluğunu geçen hafta garantileyen Feriköyspor sezonun son maçında deplasmanda Gazi Mahallesi Spor'u 4-2 yendi ve ligin ilk yarısında sahasında 3-0 kaybettiği rakibinden rövanşı aldı.
Gazi Mahallesi Sahası'nda oynanan ve hakem Hakan Erdal'ın yönettiği müsabakada, geçtiğimiz hafta şampiyonluk kupasını kaldıran Feriköyspor sahaya tam konsantrasyonla çıktı. Ligin ilk devresinde kendi evinde 3-0 mağlup olduğu rakibi karşısında maça fırtına gibi başlayan kırmızı-beyazlılar, henüz 3. dakikada Emirhan Çetin'in golüyle öne geçti.
Hücum hattındaki etkinliğini sürdüren Feriköyspor, 33. dakikada yine sahneye çıkan Emirhan Çetin ile farkı ikiye çıkardı. İlk yarının son anlarında baskısını iyice artıran konuk ekip, 45. dakikada Ahmet Çavdar'ın ayağından bulduğu golle soyunma odasına 3-0'lık rahat bir skorla girdi.
İkinci Yarı Golle Başladı
İkinci yarıya da hızlı bir giriş yapan Şampiyon Feriköyspor, 47. dakikada Emre Usta ile durumu 4-0'a getirerek maçın fişini erken çekti. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü elinde tutan konuk ekip karşısında pes etmeyen Gazi Mahallesi Spor, taraftarının desteğiyle farkı azaltma çabasına girdi.
Gazi Mahallesi Spor, 67. dakikada Yunus Emre Saral ve 70. dakikada Ramazan Alagüz ile üst üste iki gol bularak skoru 4-2'ye getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Feriköyspor, hem sezonu galibiyetle kapattı hem de ilk yarının rövanşını net bir skorla almış oldu.
Haber: Turgay Tokel






Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.