Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Şubat 03, 2026

Beşyüzevlerspor'dan taraftarını ısıtan jest


Dondurucu soğukların etkisini gösterdiği şu günlerde Beşyüzevlerspor, tribüne gelen taraftarlarını unutmadı. Genel Kaptan Gürkan Danacı’nın katkılarıyla hazırlanan atkı ve bereler, yeşil beyazlıların Gazi Mahallesi ile oynadığı maça gelen tüm taraftarlara dağıtıldı ve soğuk havada sıcak bir atmosfer oluşturuldu.

Organizasyonun öncülüğünü üstlenen Beşyüzevlerspor Genel Kaptanı Gürkan Danacı, amatör futbolun sadece skordan ibaret olmadığını vurgulayarak şunları söyledi:

"Geçen hafta Yeniköy 1924 kulübünün yaptığı sucuk ekmek ikramı çok güzel ve samimi bir hareketti. Biz de Beşyüzevlerspor ailesi olarak, bu dondurucu kış günlerinde bizi yalnız bırakmayan taraftarımızın yanında olmak istedik. Onlar bizim 12. adamımız; onlar üşürse bizim içimiz donar. Küçük bir hediye ile hem gönüllerini ısıtmak hem de kulüp aidiyetimizi pekiştirmek istedik. Amatör ruhu bu dayanışma yaşatacak. Herkesi bu güzel tablonun bir parçası olmaya davet ediyoruz."

Tribünler Renklendi

Dağıtılan atkı ve berelerle tribünlerde görsel bir şölen oluşurken, taraftarlar kulübün bu ince davranışından dolayı yönetim kuruluna ve Gürkan Danacı’ya teşekkürlerini iletti. 

Haber: Umur Çatalbaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.