Sayfalar
▼
TERFİ ARŞİVİ
▼
TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
▼
Sayfalar
▼
Çarşamba, Şubat 10, 2016
Davutpaşaspor lideri takipte
İstanbul U19-1 Ligi 7. Grup'ta Davutpaşaspor, Fatih derbisinde karşılaştığı Vardarspor'u 2-1 mağlup etti.
Soner Sarı'nın anlatımıyla işte o maçın detayları:
Davutpaşa 1926 U19 takımı üçüncü karşılaşmasını 7 Şubat 2016 Pazar günü dost Vardar ile yaptı ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Namık Sevik Stadı’nda saat 14.10’da başlayan maçtaki onbirimiz şöyleydi: Kalede Yavuz, savunmada Kerim, Okan, Mehmet Ali, Sait, orta sahada Furkan, Veysel, Serhat, forvette Özer, Barış, Ömer.
Kısmen güneşli, yedi sekiz derece, futbola çok uygun bir havada oynanan karşılaşmanın ilk devresinde takımımız oldukça iyi bir mücadele sergiledi. Ancak bu yarı yarattığımız pozisyonlarda becerili davranamadık. Buna karşın fizik güçleri bayağı yerinde olan, pazulu, kaslı karşıtımız Vardar; maçı izleyen Büyük Başkan İskender Keleş, Davut Kılıç, Ramazan Emre, Veli Öztürk, Hüseyin Güngör, Necip Timurözü ve Sıtkı Özcan’ı da tarifsiz kederlere boğan bir şans golüyle sekizinci dakikada öne geçmesini bildi. Ömer’in direkten dönen topu bizim için bir başka tatsızlıktı kuşkusuz. Bu yarıda sahanın en başarılı ismi, borazanıyla Belgradkapı semalarına sihirli tınılar döşeyen Hüseyin Öksüz’dü doğrusu. Ama ilk devreyi yine de 0-1 geride kapadık.
İkinci yarıda forma şansı bulanlar Enes, Ebubekir ve Osman’dı. Bu 45 dakikada da görüntü aynıydı. Yine baskılı oynayan, topu saklayan, gezdiren, pışpışlayan bizdik. Bunun dönüşü de iki golle geldi haliyle. Ömer ve Barış’tı meşin topu ağlarla kucaklaştıranlar.
Böylece üstün oynadığımız karşılaşmadan galibiyet almayı bildik, puanımızı 7’ye çıkardık. Ve lider Zara Ekinli’yi takibe koyulduk. Vardar ise 3 haftada 3 puan alarak 5.'liğe geriledi.
YAZI-FOTOĞRAFLAR: SONER SARI
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.