Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cumartesi, Nisan 04, 2015

BAL DI BARAJDI!

“İtten aç, yılandan çıplak gelip durduysam kapına, var ki doymazlığım oturmuş. Yazıcılar fermanım yazar. Ne olur, gel etme gel ay Karasum”

Elbette yazım Karasuspor için. Bir bakalım geride kalan 11 hafta öncesine. O güzelim kış aylarındaki devre arasında, herkes şampiyonluk şarkısı söylerken birden sesler kısılıverdi. Ne şarkıdan eser kaldı, ne de inandığımız şampiyonluktan. Hal böyle olunca, Bölgesel Amatör Ligde (BAL) oynamanın keyfini yaşarken, şimdi korkumuz BAL mı, baraja kalmak mı? Yani geldiğimiz yere, yine barajla geri dönme kabusu yaşıyoruz.

Tüm Karasulularda olduğu gibi, benim de kaygılarım var. 29 Mart Pazar günü Düzce Beyköy Belediyespor ile oynadığımız maç, açıkçası benim aklıma daha önceki Kütahya Dumlupınar randevusunu getirdi. Hani biz 4-0’ dan muhteşem bir dönüş yaparak skoru 4-4’de getirmiştik ya. İşte o maç. İnanın “acaba, ya olursa aynısı “diye düşünmekten kendimi alamadım.

Evet Serdivanspor, İstanbul deplasmanından güçlü rakibi Çıksalınspor karşısında üç puanı 3 gol ile alırken, Sakarya’da birinciliğini garantilemiş oldu. Böylece Karasuspor’da baraj maçında karşılaşacağı rakibin kim olacağını düşünmeye başladı. 

Ne diyelim; ikinci devrede oynadığımız futbol nedeniyle, ligin bitimine 2 hafta kala, şampiyonluk hesaplarından, “acaba ligden düşer miyiz “’e geliverdik.

Benim kaygılarım BAL’da kalmış olsa bile, Karasuspor’un önümüzdeki sezon kim ya da kimler tarafından yönetileceğidir.

Serdivanspor, İstanbul Çıksalınspor deplasmanında oynarken, Erenler Stadında Serdivanspor Kulüp Başkanı İbrahim Şamlı ile karşılaştım. Cenaze dolayısı ile gidememiş maça. Tabi konu futbol olunca , Başkan Şamlı haklı olarak; “Bizim için fark etmez. Bu saatten sonra, horoz misali yener geçerim. Biz değil rakiplerimiz düşünsün “ diye konuştu. Haklı mı? Evet haklı.

Gelelim 29 Mart Pazar günü Erenler Sentetik Sahada oynanan Yeni Hendekspor-Kocaalispor maçına. İlk iki maçını seyrettiğim Kocaalispor, Yeni Hendek karşısında ilk maçlarından uzak bir görüntü çizdi. Hatta Adapazarıspor önünde sergilediği kazanma hırsı, sanki yok gibiydi.

Bu maçta futbolcu kardeşlerimin fikrini bilemem ama 90 dakika sonunda Play-Off maçlarına heyecan getirdiler. BAL’a çıkmak için adrenalinin dorukta olması gerekir. Sıfır heyecansız BAL’a yükselmek elbette futbolcu kardeşlerimizin de hoşuna gitmemiş olacak ki, son dakikalarda1-0 önde iken, 90 dakika sonunda skoru 1-1’e taşıdılar.

Ben yinede iddia ediyorum; Kocaalispor, Play-Offu lider bitirir. Bu nedenle de ben şimdiden Kocaalispor ve büyük camiasını kutluyor, önümüzdeki sezon BAL’da başarılar diliyorum. Şen ve esen kalın. 

YAZI: AHMET ŞEN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.