Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cumartesi, Şubat 21, 2015

SÜMERSPOR'DAN SON DAKİKA BOMBASI


İstanbul futbolunun köklü kulüplerinden, 1944 yılında kurulan Bakırköy temsilcisi Sümerspor transferin son dakikalarında flaş bir hamleye imza attı.
Mavi-Beyazlılar İstanbul futbolunun ve Süper Amatör Lig takımlarından Güneşlispor'un deneyimli kalecilerinden Eyüp Özdemir'i kadrosuna kattı.

Tecrübeli kalecinin takımlarına katılmasından dolayı son derece memnun olduklarını ifade eden teknik direktör Ali Akarsu, çok iyi ve tecrübeli bir kaleci transfer ettiklerini artık hedeflerini rahatlıkla ilk 3 olarak belirleyebileceklerini vurguladı.

Deneyimli file bekçisi Eyüp ise Sümerspor'da olmaktan mutlu olduğunu ve belirledikleri hedefler doğrultusunda ilk 3'e girmek istediklerini söyledi. Başarılı kaleci bulundukları grubu ise dengeli ve orantılı bulurken hiç bir takımın gruptan rahat çıkamayacağının da altını çizdi.

HABER: EFKAN BUCAK

6 yorum:

  1. Çok büyük hata yaptılar. .Yakında farkına varırlar

    YanıtlaSil
  2. Yerinde transfer hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  3. ---reusch sponsorluğunda---

    2. amatörden sonra düşecek başka küme olmadığı için kaleci eyüp çok yerinde bir tercih olmuş.

    ---reusch sponsorluğunda---

    YanıtlaSil
  4. Dawkns_in Arkadsi ,
    iyi guzel her takima salliyorsun herkesi elestiriyorsun da 2.amatorde oynayan bir kaleciye de sallayacaksan biz bu siteye bosuna giriyoruz demektir. yazik gunah.
    egolarin almis basini gidiyor.
    Sen ve ekibin(!) daha mutevazi olmalisiniz ki yapiciliginiza inanalim.

    YanıtlaSil
  5. tam bomba alanın elinde patlar

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.