Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Eylül 12, 2013

Nişantaşı FK takviye peşinde

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup ekiplerinden Nişantaşı FK, Teknik Direktör Mehmet Kaplan’ın raporu doğrultusunda takıma takviye yapma kararı aldı.



Ligde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alan Şişli temsilcisinde, Teknik Direktör Mehmet Kaplan ile görüşen Yönetim Kurulu, Hocanın talebi doğrultusunda 3 tecrübeli isim ile temasa geçti.


 


Lacivert-kırmızılı ekibin Profesyonel Ligde görev yapan ve birisi stoper mevkisinde oynayan, diğerleri ise orta sahanın sağ tarafında ve yine orta sahada görev yapan 3 futbolcu ile prensipte anlaştıkları öğrenilirken, Nişantaşı FK Yönetim Kurulu’nun Bölgesel Amatör Lig hedefi doğrultusunda gereken bütün fedakârlığı göstereceği öğrenildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.