İASKF tarafından
düzenlenen U14 Karmalar Turnuvası’nda 1. Grup’ta mücadele eden Bahçelievler
Karması’nda İASKF’ye büyük tepki var. Bahçelievler Kulüpler Birliği, haklarının
yendiği düşüncesinde.
Bahçelievler Kulüpler
Birliği’nden yapılan açıklamada, “Grubumuzda oynanan Küçükçekmece-Beykoz
karşılaşması henüz 19. dakikada hakem tarafından tatil edilmiştir. Normal
şartlarda Beykoz’un hükmen 3-0 yenik sayılıp, 3 puanının silinmesi gerekir. Biz
de bu konunun takipçisi olarak İASKF’ye başvurduk ancak sonuç çıkmadı. Aldığımız
yanıt da bizi tatmin etmedi. Beykoz 3-0 yenik sayılıyorsa amatör kitapçığa göre üç puanının da silinmesi
gerekir.
Biz son maçımızda
Küçükçekmece’ye 1-0 mağlup olduk. Kendilerini tebrik ederiz, futbolda her türlü
sonuç vardır. Diğer tarafta Beykoz, kendilerinin bizi geçmesini sağlayacak olan skor, yani 6-0'la Kadıköy'ü geçmiştir. Böylece, aynı puan ve averajda olduğumuz rakibimiz
bizi attığı gol sayısının fazlalığıyla geçmiştir.
Durumu İstanbul futbol
kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz.”
Konuyla ilgili ulaştığımız İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Asım Özdemir, Bahçelievler Karması'ndan kendilerine ulaşan bir itiraz olmadığını, aksi takdirde değerlendireceklerini ancak söz konusu Küçükçekmece-Beykoz maçında yönetmeliklere göre üç puan silinmesini gerektirecek bir durum olmadığını ifade etti.
Konuyla ilgili ulaştığımız İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Asım Özdemir, Bahçelievler Karması'ndan kendilerine ulaşan bir itiraz olmadığını, aksi takdirde değerlendireceklerini ancak söz konusu Küçükçekmece-Beykoz maçında yönetmeliklere göre üç puan silinmesini gerektirecek bir durum olmadığını ifade etti.
HABER: EFKAN BUCAK
Bahçelievler yöneticilerinin yönetmeliği iyi okuyup anlamalarını öneriyorum.Ayrıca bu zamana kadar etik olmayacağını düşünerek ağzımı açmayı düşünmemiştim.Fakat son zamanlarda yaşanan olaylar bazı şeyleri ortaya koymam gerektiğini düşündüm.Beykoz-Bahçelievler maçında yaşanan olayları çabuk unutmuş yönetici arkadaşlarım.Maçın ilk yarısında sahadan çekilmelerine rağmen ikna ederek ben ve ekibim sahaya dönmelerini sağladık.Buna rağmen Bahçelievlerin oyuncuları oyuncularımı tehdit ederek 2-0 galip iken psikolojik ve fiziksel baskılarıyla maç 2-2 bitmiştir.Maç bittikten sonra Bahçelievler'li oyuncular 9 numara 10 numara ve 14 numara'lı oyuncular oyuncularımıza fiziksel darp uygulayarak yani açıkçası tekme tokat döverek olay yerinden ayrılmaları ve bir daha ki Beşiktaş maçında aynı sabıkalı oyuncular sahada yer almışlardır.Takdiri yüce halkımıza bırakıyorum.Ve Allah'ın adaleti diyorum.Samet ÇOLAK Beykoz u-14 Karma Sponsoru.
YanıtlaSilBahçelievler yöneticilerinin yönetmeliği iyi okuyup anlamalarını öneriyorum.Ayrıca bu zamana kadar etik olmayacağını düşünerek ağzımı açmayı düşünmemiştim.Fakat son zamanlarda yaşanan olaylar bazı şeyleri ortaya koymam gerektiğini düşündüm.Beykoz-Bahçelievler maçında yaşanan olayları çabuk unutmuş yönetici arkadaşlarım.Maçın ilk yarısında sahadan çekilmelerine rağmen ikna ederek ben ve ekibim sahaya dönmelerini sağladık.Buna rağmen Bahçelievlerin oyuncuları oyuncularımı tehdit ederek 2-0 galip iken psikolojik ve fiziksel baskılarıyla maç 2-2 bitmiştir.Maç bittikten sonra Bahçelievler'li oyuncular 9 numara 10 numara ve 14 numara'lı oyuncular oyuncularımıza fiziksel darp uygulayarak yani açıkçası tekme tokat döverek olay yerinden ayrılmaları ve bir daha ki Beşiktaş maçında aynı sabıkalı oyuncular sahada yer almışlardır.Takdiri yüce halkımıza bırakıyorum.Ve Allah'ın adaleti diyorum.Samet ÇOLAK Beykoz u-14 Karma Sponsoru.
YanıtlaSil