Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Kasım 03, 2011

Leventspor yağmur altında çalıştı


İstiklalspor maçının hazırlıklarına devam eden Leventspor, haftanın 3. antrenmanını Beşiktaş Belediyesi Çilekli tesislerinde saat 10:00' da gerçekleştirdi. Sakatlığı devam eden Murat Yılmaz' ın katılmadığı antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Son yarım saati sağanak yağış altında gerçekleştirilen antrenman sonunda oyuncuların yorulduğu gözlemlendi.
Antrenman Feridun hoca nezaretinde ısınma turları ile start aldı. Daha sonra açma germe hareketlerine geçildi. Isınma turlarının ardından Burhan Esmen' in programı doğrultusunda önce dar alanda pas çalışması yapıldı. 2 grup halinde yapılan bu çalışma yaklaşık 20 dakika sürdü. Pas çalışmasının ardından bir grup ceza sahası içinde minyatür kale maç yaparken, diğer grup orta sahada 3' e 2 dar alanda pas yapma çalışması yaptı. Bu çalışmada 20 dakika sürdü.

Pas çalışmalarından sonra çift kale maça geçildi. Çift kale esnasında Burhan Hoca sık sık oyunu durdurarak oyuncuları uyardı. Çift kale sırasında hızını iyice artıran yağmur oyuncuları zaman zaman zorladı. 25 dakikalık çift kale maçtan sonra 15 dakika boyunca da futbolcular Noble ve Sami'nin koruduğu kaleye şut bombardımanı gerçekleştirdi. Şut çalışmasına A.Çötoğlu, Muhammet, Mithat ve Özay katılmadı.

Antrenman açma germe hareketleri ile sona erdi. Haftanın 4. antrenmanı Cuma sabahı 10:00' da  Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesislerinde gerçekleştirilecek.
Kaynak: www.leventspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.