Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Kasım 04, 2011

Büyükdere beraberliği uzatmada kurtardı


YÜCESPOR: 2 BÜYÜKDERESPOR: 2
İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup’ta zirve mücadelesi veren Büyükderespor, Yücespor deplasmanında beraberliği 90+5’te bulduğu golle kurtardı. 
Yücespor 21. dakikada Şenol’la öne geçti. İki dakika sonra gelişen Yücespor atağında Şenol bir kez daha gole yaklaştı ama top az farkla auta gitti. Ataklarını sıklaştıran Bakırköy ekibi 25’te Batı, 35’te Alper’le gole yaklaştı ancak bu futbolcular kaleyi tutturamadılar.
40. dakikada gelişen Büyükderespor atağında kaleci Yasin’in hatalı degajında topu kapan Ali Rıza aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve ilk yarının skorunu belirledi: 1-1

Karşılaşmanın 65. dakikasında rakibiyle çarpışan Büyükderesporlu Savaş’ın dizi döndü. Talihsiz futbolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı.

85. dakikada gelişen Yücespor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Alper takımını öne geçirdi: 2-1
Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 90+5’te sahneye çıkan Ali Rıza Büyükderespor’a beraberliği getiren golü attı.
Uzatma anlarında Büyükderespor’un kalecisi İsmail, yardımcı hakeme küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gördü. Mücadele 2-2 sona erdi.

STAT: Bakırköy Belediye
YÜCESPOR: Yasin, Cem, Mutlu, Melih, Dursun, Mesut, Ramiz, Şenol, Alper, Sercan, Batı (Ahmet, Alican, Servet, Hakan, Kutlu, Kamil, Berk)
BÜYÜKDERESPOR: İsmail, Çağan, Hakan, Evren, Erdal, Mehmet, Gürkan, Serkan, Ali Rıza, Savaş, Mahmut (Ferhat, Tolga, Mert, Ali Rıza, Savaş)
GOLLER: Şenol (21), Alper (85) / Ali Rıza (40, 90+5)
KIRMIZI KART: İsmail (90+7) (Büyükderespor)

HABER: MECİT ÇÖLLEK

1 yorum:

  1. Lütfen daha dikkatli haber yapalım Yücespor Kulübünün Sporcularının İsimlerinin çoğu Yanlış böyle değerli bir siteye böyle hatalar yakışmıyor..

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.