Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Eylül 06, 2011

Güzelhisarspor'dan Peker'e anlamlı ziyaret




Mevlanakapı Güzelhisarspor Asbaşkanı Süleyman Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, 4 yıldır motor nöron kas kanseri nedeniyle tedavi gören, kulübün alt yapı antrenörü ve eski kalecisi Aydan Peker’i hastanede ziyaret etti.



Spora çok önem veren, yetiştirdiği sporcularla mutlu olan Aydan Peker; iyileşeceği günleri hasretle beklediğini söyledi. Eşi Hatice Peker de umutla tedavisinin sonlandırılmasını için yoğun bir çaba harcadıklarını, eşinin tedavisi için doktorların tavsiyelerini harfiyen yerine getirdiklerini belirtti. 


Son ümitlerinin diyafram pili takılması olduğunu böylece Peker’in makine ve yataktan ayrılarak hayatını devam ettireceği belirtildi. Bu ameliyatın bedeli 50 bin euro ve SGK’nın bunu karşılayamayacak olması ailesi hayal kırıklığına uğratmış durumda.


Güzelhisar Kulübü Asbaşkanı Süleyman Aydın, “Bizler, Aydan Peker’in emekli biri olması sebebiyle bu bedeli bulamayacağını biliyoruz. Durumu Fatih Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir’e de iletilmiş, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve değerli eşi Emine Erdoğan’dan alaka bekliyoruz. SGK’nın bu tür hastalıklara neden onay vermediği de merak konusu” diye konuştu.


Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

  1. aydan hocamıza geçmiş olsun acil şifalar diliyorum fuat

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.