Sayfalar

Sayfalar

Salı, Kasım 04, 2008

Bayrampaşa Sinop'a yan bakılmıyor

ŞİRİNEVLERSPOR: 0 BAYRAMPAŞA SİNOP: 1

İstanbul 1. Amatör Küme 8. Grup’ta son haftaların formda takımı Bayrampaşa Sinopspor, deplasmanda grup sonuncusu Şirinevlerspor’u 1-0 yenerek rahat bir nefes aldı.Geçen sezon da aynı grupta yer alan iki ekibin mücadelesi büyük bir centilmenlik içinde geçerken, Şirinevlerspor yönetimi mükemmel bir ev sahipliği yaptı.

Maçta Bayrampaşa Sinopspor’un golünü 70. dakikada stoper Ömer attı. Mor Menekşeler’in kalecisi Bahadır, kırık serçe parmağıyla oynamasına karşın harikalar yarattı. Sinopspor’un ön liberosu Bilal ve sol açık Okan göze çarpan isimlerdi.

Bayrampaşa Sinospor Başkanı Sabri Ersoy yaptığı açıklamada, “Gelecek hafta Çayırbaşı Özkanspor’la oynuyoruz. İkinci yarı maç kaybetmemek için söz verdik. Çocuklar sözlerinde duracaklar inşallah. Futbolcularımız Bayrampaşa Sinopspor camiasını mahçup etmiyor” dedi.

Kulübün geleceğiyle ilgili radikal kararlar alacaklarını dile getiren Ersoy, dün SİYAD’ı (Sinop İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma Derneği) ziyaret ettiklerini, daha sonra belediye başkanları. Milletvekilleri ve iş adamlarını da ziyaret ederek ona göre yollarını çizeceklerini söyledi. Bu arada dünkü görüşmelerde SİYAD’dan Bayrampaşa Sinopspor’a destek kararı çıktığı, gerekli açıklamanın ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

Öte yandan, daha önce Bayrampaşa Teknikspor’da başkanlık yapan Bekir Kanat, Bayrampaşa Sinopspor’un yönetim kuruluna katıldı. Camiaya katılması büyük sevinçle karşılanan Kanat, Şirinevlerspor maçı sonrası tüm takımı yemeğe götürerek büyük bir jeste imza attı. Kanat, “Bundan böyle Bayrampaşa Sinopspor’da yapacak çok şeyimiz var. Gençlerimize destek için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

Kulüp Başkanı Sabri Ersoy da Bekir Kanat’ın yanı sıra Bilal Barış, Tahsin Barış, Sedat Sünnetçi, Muhlis Taşdemir, Cemal İkikardeş, Nevzat Şahin, Serkan Özer ve Ethem Üsküplü’ye maddi-manevi destekleri ve özverilerinden dolayı teşekkür etti. Ersoy ayrıca Şirinevler galibiyetini, aralarına yeni katılan Bekir Kanat’la, Kulüp Genel Sekreteri Nevzat Şahin’in yeni nişanlanacak olan oğlu Engin Şahin’e armağan ettiklerini söyledi.

STAT: Avcılar
HAKEMLER: Koray Ünaydın, Ali Parlak, Alican Çelikbilek
ŞİRİNEVLERSPOR: Erdal, Ferit, Orhan, İbrahim, Murat, Erdem, Caner, Adil, Fatih, Mahmut, Kayhan
BAYRAMPAŞA SİNOPSPOR: Bahadır, Aydın, Recep, Ömer, Bilal, Murat, Nebi, Hüseyin, Gökay, Okan, Erkan
GOL: Ömer (70)
Bayrampaşa Sinopspor'un genç takımının başına geçen Arif Biçer (solda) ve Hakan Özer, Bekir Kanat'ın verdiği yemekte yaptıkları açıklamada, Türk futboluna yeni isimler kazandırmak istediklerini söylediler. İki genç teknik adam, Bayrampaşa Sinopspor genç takımlarında oynamak isteyen tüm futbolculara kapılarının açık olduğunu söylediler.

Bayrampaşa Sinopsporlu futbolcular, Şirinevlerspor maçı sonrası yönetici Sedat Sünnetçi ile birlikte.

8 yorum:

  1. şu an için 2.amatöre düşmemeyi yüzde 50 garantilediniz bir takım düştüğü için.ama fazlası yok sonran ikinci bitirirsiniz:)

    YanıtlaSil
  2. arif in başarılı olacağından hiç şüphem yok.başarılar diliyorum kendisine.başarıyı getirecektir mutlaka...

    YanıtlaSil
  3. BEN BU TAKIMA SİNOPLULARIN NEDEN SAHİP ÇIKMADIĞINA HALA BİR ANLAM VERMİŞ DEĞİLİM KALDIKİ
    SİNOP'UN ADINI İSTANBUL SİNOPTAN DAHA ÇOK BAHSETTİRİYORLAR.
    TAKIM ÜZERİNDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMLE.

    YanıtlaSil
  4. güzel arkadaşım ne bahsettirmesi.Anca internete haber yolluyorlar.görmüyor musun formalar belediyenin formaları,kramponlar futbolcuların kendilerine ait,para yok pul yok,taraftar yok,3 4 tane para vermeyen adam var yönetici o kadar.şirinevler veya bu takım kesinlikle 2.amatöre düşerler.bence bunlar daha yakın çünkü tam mahalle takımı.benim arkadaşım da oynuyor,hallerine gülüyor ama hissettirmiyor sezon bitse de kaçıp kurtulsam diyor.nediyosun sen ne bayrampaşa sinopu falan...

    YanıtlaSil
  5. senin o takımda oynayan arkadaşın hallerine gülüyor fakat hissettirmiyorsa karaktersizin tekiymiş. Sezon başında belliydi takımın ne olduğu. Futbolculara para verilmeden amatör ruhla oynanacaktı. B.Sinop'taki takım ruhu amatörde çoğu takımda yok. Sen adamların hiç maçını izledin mi? İlk 3 sıradaki Güngören'i yenip Akatlar ve Reşitpaşa'yla berabere kaldılar. Sen ne düşmesinden bahsediyorsun? Lütfen maçları izleyip de yorum yapın. saygılar.

    YanıtlaSil
  6. futbolsever

    arkadaşlar ben b.paşa sinop sporu yakından tanıyan birisiyim çok iyi bir başkanları ve yöentim kurulu var çok iyi bir aile ortamı var b.paşa sinop spor örnek alınacak kulüplerden biri ve herkesle arası çok iyi ve süpe başarılar diliyorum ve futbolcularıda çok iyi niyetli tabi bazı yanlışlar tüm camialarda oluyor buda gülün dikeni misali herkese başarılar bir futbol sver

    YanıtlaSil
  7. HÜSEYİN GÖKSU
    BAYRAMPAŞA SİNOP SPOR.A BAŞARILAR DİLERİM.YÖNETİM KURULUNUN.ALMİŞ OLDUGU KARARDAN DOLAYI TEBRİK EDER SPOCULARIN DAVRANIŞLARIN.DAN DOLAYI YAPTIKLARI ETİK BİR DAVRANİŞ OLMADIGINI HATIRLATIRIM.SAYGILAR.

    YanıtlaSil
  8. sayın hocamıza katılıyorum ve teşekkür ederim emekleri çoktur başarılar dileriz sabri ersoy başkan

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.