Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Eylül 11, 2008

Kurtlar Vadisi'nden Ramispor'a transfer


HABER-FOTO: RAHMİ TURAL
İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Ramispor, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde, Muro’nun yardımcılarından 'Yıldırım Kardeş'i transfer etti.

Asıl ismi Eray Türk olan ve Yeditepe Üniversitesi'nde konservatuar bölümünde okuyan Eray Türk, okul yaşamındaki başarısını futbolda da sürdürüyor. Son olarak Sitespor'da başarılı bir sezon geçiren Eray, bu sezon 1. Amatör Lig'in güçlü ekiplerinden Ramispor'un başarısı için ter dökecek.
Hem futbol hem dizi çekimleri yoğun bir dönem geçiren Eray Türk, "Bu durum beni yormuyor. Oyunculuğu da, futbolu da çok seviyorum. Bu yüzden her ikisini de gidebildiği kadar birlikte götürmek istiyorum" dedi.
22 yaşındaki futbolcu, Ramispor'da olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Yeni arkadaşlarımla çok çabuk uyum sağladım. İnşallah bu sezon Ramispor'u takım arkadaşlarımla beraber şampiyon yapıp mutlu sona ulaşmak, bu başarıyı da çok değerli Rami halkına ve değerli yönetim kurulumuza hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.

Futbola 2000 yılında Anadolu Hisarı İdman Yurdu'nda başlayan ve 2004'e kadar burada forma giyen Eray, 2004-2007 arasında Maltepespor'un lisanslı futbolcusuydu. Daha önce yaptığı açıklamalarda 'tek hayalim futbolcu olmak' diyen Eray'ı Anadolu Hisarı'nda oynadığı dönemlerde Gaziantepspor istemiş ancak sarı-siyahlılar Gaziantep'ten çok yüksek bir bonservis bedeli isteyince transfer gerçekleşmemişti.

4 yorum:

  1. Hayret bu top falan oynuyor muydu?
    Haberi görünce şaşdım kaldım valla arkadaşlar:)

    Ne diyelim.İyi oynuyorsa devam etsin hep böyle;) Başarılar dileriz Yıldırım kardeş:)

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun ama muro kızabilir

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı Olsun Eray Kardesim

    -Kaleci Burçak-

    YanıtlaSil
  4. Erayı transfer eden rami spor kulübü yöneticilerine teşekkür ediyoruz.erayın nasıl futbolcu olduğu görmek isteyen ramisporun maçlarına gelmesi gerekir
    RAMİ ÇARŞI

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.