Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Nisan 24, 2012

Bergama Belediyespor 9 Sezon Sonra 3.Ligde

Bölgesel Amatör Lig'de bugün 3. Lig'e çıkan ilk takım belli oldu. Bergama Belediyespor, İzmir Alsancak Stadı'nda rakibi Çiğli Belediyespor'u 19.dakikada Can'ın attığı nefis golle 1-0 geçti ve adını 9 sezon sonra tekrar 3.lige yazdırdı.
Kalesinde yediği golden sonra rakip alanda baskısını kuran Çiğli Belediyespor, kalesinde devleşen Mustafa'yı geçemedi. 90+5.dakikada müthiş bir refleksle topu kornere tokatlayan Mustafa maça damgasını vurdu.

Zorlu 90 dakikanın ardından maçı kazanan Bergama Belediyespor sevincini taraftarıyla birlikte paylaşırken, Çiğli Belediyespor'lu futbolcular adeta yıkıldı.

Kırmızı-lacivertliler en son 2002-2003 sezonunda oynadığı 3.ligden sezon sonunda amatör lige düşmüştü.

HABER:ERHAN HARPUT

2 yorum:

  1. Bergama Belediyespor'u tebrik ederim.
    Maçı TV den izledim.
    Başka şehirler de bu tip maçlar şehrin en üst düzey stadlarında oynatırken İstanbul Yöneticileri önerileri ile Karagümrük-B.Çekmece maçını seyir, kapasite ve konumu itibari ile berbat bir alt seviye stadına mahkum ediyor. Yazıklar olsun.
    Bu maçlar bir şölendir.Ancak İstan-
    bul'da bunun eziyete dönüştüğünü
    pazar günü göreceğiz. İnşallah yan-
    lıştan dönerler

    YanıtlaSil
  2. Bergama Belediyespor'a 3.Lig'de başarılar.

    Bu tarz maçlar hangi şehrin takımları olursa olsun üst düzey stadlara verilmeli ki maça olan ilgi artsın.


    Alibeyköy Spor Taraftarlar Derneği.

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.