Türkiye Futbol Fedarasyonu Merkez Hakem Kuruluna bağlı Bölgesel Hakem Kurulları bugün tüm Üke genelinde bazı İl Hakemlerini Bölgesel Amatör Lige, Hakem ve Yardımcı Hakem olarak terfi ettirdiler. Terfi eden Hakemlerin isimleri haberin devamındadır.
Bölgesel Amatör Lig'e Terfi Eden İstanbul İl Hakemleri
Cem Boratay Ala
Fatih Öztürk
Serhat Tan
Mehmet Can Küçük
Mert Güzenge
Ozan Bileyci
Yardımcı Hakem olarak terfi eden İstanbul İl Hakemleri
Abdurrahman Cesur
Bülent Eray Kutlu
Emrah Akkaya
Caner Deniz Özaralp
Gökhan Kaya
Hakan Akkaynak
İbrahim Yüce
Not: Listede eksiklikler olabilir.
Terfi eden tüm Hakemlerimize yeni görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.
HABER: BURAK KURTULUŞ
İşte bu Hakemliğin Bitiitği noktadır...
YanıtlaSilmerhabalar, bugün il hakem kurulları alım yapıyor ama kimsenin haberi yok. Saklı, gizli bir alım bizlerde bölgesel yardımcılıktan bölgesel hakemliğe yükselmek için bekliyoruz.
YanıtlaSilBelgeselde ulusala adam alacaklarım.alacaklarsa yine gizlimi olacak yani kendi adamlarınızı alacaklar veya kendi adamları için mı yapıyorlar.
YanıtlaSilhakan akkaynak var byh oldu yazılmamış....
YanıtlaSilTerfi eden hakem arkadaslara basarilar dilerim.
YanıtlaSilkimse haberimiz yok demesin boşuna çünkü ocak ta alım var diye söylendi yükselemeyen bir hakem olarak yükselen kardeşlerime başarılar dilerim. listeye baktığınızda yükselen arkadaşlar kaliteli isimler lütfen kimse haksızlık yapmasın.
YanıtlaSilarkadaşlar klasmana alımı il hakem kurulu degıl merkez hakem kurulu yapar bılıp bılmeden sallamayın barı
YanıtlaSilyaş şartı varmış 87 ve daha sonra doğanlar alınıyormuş doğrumu, eğer doğruysa itirazlar gelecektirr..
YanıtlaSilSubat ayındaki secimde herşey değişir kurul icindeki hocaların bile haberi olmadan yapılan bu alım ne etik nede hak arkadaşlar hele bide 27 yas sınırı yapma dedikodusu var madem yok geleceği cıkma imkanı neden 30 yasındakı adamı aday aldın hey kurul avrupa hakemlıgı ıstıyrosun madem neden yas krıterını kendıne gore adamına gore degıstıryorsun arkadaslar bu alımalar arkadaslara yapılmıs buyuk bır haksızlıktır.umarım sonlarıda ıyı olur
YanıtlaSilÇıkan arkadaşlara başarılar dilerim zaten sene boyunca güzel maçlarda zor maclarda görev aldılar ki tanıdıklarımızda gerçekten kaliteli insanlar umarız böyle devam ederler..
YanıtlaSilYükselen hakemleri tebrik ediyorum eminimki hepsi gerçekten hak ettiği için bu noktalara gelmiştir.Kimisi mentolü ile kimiside birilerinin sayesinde adıyla yükseliyor.
YanıtlaSilMHK talimatnamelerinde tecrübeli hakemlerin yükseltileceği yazarken birden 27 yaşından gün almış hakemlerin listeye dahil edilmemesinin altında, yükselmesi kesin gözüyle bakılan tecrübeli hakemlerin yükselmelerinin engellenmesi yatıyor olabilir mi ?
Tansu Açabey
hepsi de genç ve gelecek vaadeden isimler.bir hakem olarak hepsine başarılar diliyorum hakem şansları yanında olsun.
YanıtlaSilBaba torpili ile yükselen gençlere başarılar.
YanıtlaSilBaba torpili ile yükselen gençlere başarılar
YanıtlaSilSadece Baba değil Baba ve AMCA torpili ile yüğkselenler bunlar...
YanıtlaSilSAHADA HAKEMLİK HER ZAMAN Kİ GİBİ İKİNCİ PLANDA KALMIŞ....KİTABINA UYDURARAK FORMÜLÜDE BULMUŞLAR.
YanıtlaSil''Babam ve Oğlum'' yine sahnede :)) her şeye rağmen yükselen arkadaşları kutluyorum ama kendilerini iyi hazırlasınlar. Çünkü çok güçlü bir muhalafet ayağa kalkmış durumda şu anda. Görünen o ki daha düdüğü bile alamadan tahkimden dönecekler. Korkarım tamda seçim zamanı ortalık çok fena karışacak.
YanıtlaSilBu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilBÖLGESELE HAKEDEREK TERFİ EDEN SADECE 2 KİŞİ VAR LİSTE DE BİRİSİ SONRADAN ALINAN MUSTAFA BİLGİLİ DİĞERİ DE BÜTÜN BAL YARDIMCILARDAN İYİ OLAN BÜLENT ERAY KUTLU'DUR. 27 YAŞ OLAYI ÇOK SAÇMA ÇÜNKÜ HAKEMLİĞE 21 YAŞINDA BAŞLAMIŞ BİRİSİ DAHA BU SENE ADAY OLMASI GEREKİRKEN BU KURAL NETİCESİNDE ADAY BİLE OLAMADAN HAKEMLİĞİ BİTİYOR... BUNU DÜŞÜNEMEYEN ZİHNİYETE YAZIKKLAR OLSUN. GENCECİK COCUKLARIN HAKLARIYLA, ALIN TERLERİYLE, EMEKLERİ VE EKMEKLERİ İLE OYNUYORSUNUZ SAYIN YAHYA DİKER BAŞTA OLMAK ÜZERE YÖNETMELİĞİ DEĞİŞTİREN ÜYELER... HEPİNİZİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM. UMARIM VİCDANINIZ SİZİ RAHATSIZ EDER...
YanıtlaSiliki arkadaş hakketti diyen kişi diğer kişilerin kim olduğunu bile bilmediğine eminim ben haklı ya da haksız demiyorum ama o insanları tanımadan neden suçlama gereği duyuyor ya da kimin ne yanlışı var neden söyleyemiyorsun ?
YanıtlaSil