Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Kasım 17, 2008

Bayrampaşa Demirspor rahat kazandı

CENNET BARBAROS: 0 BAYRAMPAŞA DEMİR: 3

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul B Gençler Ligi’nde 9. hafta mücadelesinde Sefaköy Kartal Stadı’nda Cennet Barbarosspor ile Bayrampaşa Demirspor karşı karşıya geldi.
Grubunda Şampiyonluk yarışı veren Bayrampaşa Demirspor, müsabakanın 20. dakikasında Ünal’ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla kapandı.
İkinci yarı da rakibine göre üstün futbol sergileyen Bayrampaşa Demirspor 50’de Murat’ın attığı gole farkı ikiye çıkardı. İkinci yarıda Deniz’in yerine giren Aykut, 60’da Demirspor’un üçüncü golünü attı.
Rakibi karşısında vasat futbol sergileyen Cennet Barbarosspor sahadan 3-0 mağlup ayrılan takım olurken, üç puanı alan Bayrampaşa Demirspor şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın sevincini yaşadı.

1 yorum:

  1. yürü be demirime bak helal gençler ferhat abinizi üzmeyin hee inşallah şampiyon olucaz...

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.