24 Kasım 2008 01:18
Küçükçekmece'de 'güzel' günler yakın
HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul Süper Amatör Küme 6. Grup’ta son haftaların formda takımı Küçükçekmecespor, evinde, şampiyonluk mücadelesi veren Güzelcespor’u 3-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.
Küçükçekmece Metin Oktay Stadı’nda oynanan müsabakaya ilgi büyüktü. Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun, İASKF Genel Koordinatörü Abdullah Kaya, Küçükçekmece Eski Belediye Başkanı Nurettin Şen ve Küçükçekmecespor’un 10 yıl formasını giyen ve kaptanlığını da yapan, aynı zamanda sanatçı Alişan’ın babası Hanefi Tektaş da müsabakayı izleyenlerdendi.
Metin Oktay Stadı’nın zeminin toprak olması dolaysıyla, bir gün önce yağan yağmur zemini balçık ve çamur haline getirmişti. Her iki takım oyuncuları da ayakta durmakta oldukça zorlamdı.
İkinci yarıda oyun kontrolünü elinde bulunduran ev sahibi, birçok fırsattan faydalanamadı ancak yine de üçüncü golü buldu. 72’de Şenol Küçükçekmecespor’un üçüncü golünü attı: 3-1.
Üçüncü golü kalesinde gören Güzelce oyundan iyice koptu. İlerleyen dakikalarda her iki takım atakları da gol getirmeyince karşılaşma ev sahibi Küçükçekmecespor’un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.
HAKEMLER: Süleyman Uysal *** Mert Güzenge *** Mustafa Bilgili ***
KÜÇÜKÇEKMECESPOR: Mustafa** Yasin Budak** Ercan*** Harun*** Eyüp** (Burak*) Volkan**, İlyas** (Ulaş*) Şenol** Yalçın **** Erdinç** (Oğuzhan *), Yasin Türkyılmaz ***
GÜZELCESPOR: Yasin* Ali** (Tarık*) Tekin*** Cengiz* (Salih*) Emre* Yılmaz** Gökhan* Hakan** Samet** (H.İbrahim *) İlyas* Mithat**
GOLLER: Yalçın (11), İlyas (30), Şenol (72) / Samet (21)
PAYLAŞ
YÜKLENİYOR
YORUMLAR
blog comments powered by Disqus