Pazar, Ocak 15, 2023

Tokat Bereketlispor artık 'Süper'


İstanbul 1.Amatör Lig 12. Grup'ta en yakın takipçisi Yahya Kemalspor'u sahasında 4-0 yenen Tokat Bereketlispor bitime 3 hafta kala şampiyonluğu garantiledi ve tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig'e yükseldi.

Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda oynanan maçı Burak Menteşe, Ozan Kaya ve Mümin Erdem Gül hakem üçlüsü yönetti. Maçı Çağlar (3) ve Burak'ın attığı gollerle 4-0 kazanan Bereketlispor bitime 3 hafta kala Yahya Kemalspor ile arasındaki puan farkını 9'a çıkarırken, ikili averajda üstün olduğu için (4-0, 2-3) hem şampiyonluğu hem de Süper Amatör Lig'i garantiledi.

Teknik Direktör Akın Yüce'in öncülüğünde şampiyon olmayı başaran  Mavi beyazlı takımın elde ettiği bu başarı ilçede büyük bir sevinçle karşılandı. Müsabaka sonrası teknik ekip,futbolcular ve yöneticiler Tokat yöresine ait 'Ellik' oynayarak zaferlerini kutladılar.

Kulüp Başkanı İsmail Polat, "Bizleri yalnız bırakmayan taraftarımızı, teknik ekip ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Aynı sinerji ile Süper Amatör Lig’de de başarılı olup, Bölgesel Amatör Lig'e çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Başkan Yardımcısı Sedat Yalçın da  teknik direktör Akın Yüce ve genç sporcularına teşekkür ederek Süper Amatör Lig'de de aynı başarıyı göstereceklerine inandığını ifade etti.

Haber: Yılmaz Aktepe

FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

1 yorum:

Adsız dedi ki...

1.amatör 7 hafta yokmu bitmesine yoksa bu grup mu erken bitiyor.

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...