Pazar, Ocak 15, 2023

Son sözü Tahtakale Kartalları söyledi


İstanbul 1. Amatör Lig 1. Grup'ta lider Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları SK iki kez yenik duruma düştüğü maçta sahasında Yeniköy 1924 Spor Kulübü'nü 3-2 mağlup etti ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

Avcılar Atatürk Stadı’nda oynanan maç tam anlamıyla nefesleri kesen bir 90 dakikaya sahne oldu. Maça iki takım da istekli ve arzulu başladı. Konuk Yeniköy 1924 SK henüz 4. Dakikada Mustafa Koç’un uzak mesafeden attığı jeneriklik bir golle 1-0 öne geçti

Golden sonra çabuk toparlanan ev sahibi ekip maça etkili başlayan oyuncusu Ömer Çelik’in klas vuruşuyla skoru eşitledi: 1-1



16. Dakikada gelişen konuk Arnavutköy temsilcisinin atağınd ilk vuruşta kaleciden dönen topu takip eden Ahmet Sasa skoru 1-2 yaptı.

Tahtakale Kartalları 30. dakikada kazandığı penaltı atışını kaleci Abdul Rashid Ahmed’le gole çevirince maçta skora bir kez denge geldi.

Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarıda skoru lehine çevirmek isteyen ev sahibi ekip 63. Dakikada Halil Karabulut’un golüyle 3-2 öne geçti.

Kalan sürede başka gol olmayınca Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları sahadan galip ayrılarak şampiyonluk yarışında Alibeyspor'un önünde 5 puanlık avantajını korumuş oldu.



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.