Pazar, Ocak 15, 2023

Ayvalıspor'dan Hayri Eron'a veda ve vefa


Ankara 1.Amatör Lig ekiplerinden Ayvalıspor'da futbolculardan Hayri Eron'a yönetim kurulu ve teknik direktör Asım Baltacı'nın katıldığı bir veda düzenledi. 


Hayri Eron yaptığı açıklamada "Ayvalıspor Kulübüne bu güzel vedalaşma için teşekkür ederim. Bu çok güzel ve ince bir jest. Umarım Türk futbolunda az gördüğümüz bu vedalaşma ve vefa duygusunu başka kulüplerde de görürüz. Bu güzel veda ve vefa duygusunu yaşattıkları için bu insanları unutamayacağım" dedi.

Yönetim kurulu üyesi ve Teknik direktör Asım Baltacı da "Transferin son günü kadromuza kattığımız Hayri Eron kardeşimiz de hem ağabeyliği, hem beyefendi karakteri ile dikkat çekerken hem de geçirdiği ameliyattan kısa süre sonra fizik tedacviye gittiği dönemde eli bandajlı şekilde maçlara çıkarak takımımızın ligde kalma mücadelesine destek verdi.A takımda kötü bir sezon geçirmiş olmamıza rağmen alt yaş gruplarında oldukça iyi durumdayız. Birçok profesyonel kulübün altyapısına son 5 yılda 45 futbolcu göndermenin haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.