Pazartesi, Aralık 05, 2022

Vefa fırsat tepti


Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta iki şampiyonluk adayının maçında Vefa sahasında Çorlu 1947 SK karşısında galibiyeti 89’da kaçırırken, lider Sinopspor’un yenildiği haftada önemli bir fırsatı kullanamadı.

Geçtiğimiz günlerde teknik direktörlüğe Yusuf Şimşek’i getirerek sükse yapan konuk sarı kırmızılı Tekirdağ ekibi Fatih ilçesi Mimarsinan Stadı’nda tıklım tıklım dolu tribünler oynanan maçın ilk yarısında topa daha çok sahip olan ve gol arayan ekipti ancak girdiği fırsatlardan faydalanamadı.

İkinci yarı oyunu ön alana taşımayı başaran Vefa 54’te 54. Dakikada Yılmaz Coşkunçay’ın attığı golle öne geçti. Ancak bu golden sonra oyun üstünlüğü tekrar Çorlu 1947’ye geçti. Vefa oyunu kendi yarı alanında kabul ederken Çorlu 89’da Volkan Can’la eşitliği sağladı. Sarı kırmızılıların 90+5’te bir topu da direkten döndü. Maç 1-1 bitti.

Lider Küçükçekmece Sinopspor’un mağlup olduğu haftada hem Vefa hem Çorlu 1947 bu skora üzülürken haftanın en karlı ekibi Arifiye Kalaycıspor oldu ve bu iki takımı da geçerek ikinciliğe kuruldu.

Haber: Çiya Özdemir





Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.