Pazartesi, Aralık 05, 2022

Nefes kesen maçın galibi Küçükçekmece


İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta iki iddialı ekibin maçında Küçükçekmecespor sahasında Kağıthanespor'u 2-1 mağlup etti.

Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda oynanan maçta Kağıthanespor ilk dakikalarda daha atak göründü.Kaleci Aytekin Kağıthanespor'a 2 net pozisyonda izin vermeyerek takımını müsabakada tuttu.

Goller ilk yarıda geldi
Maça tutuk başlayan Küçükçekmecespor aradığı golü Şehmus ile dakikalar 22'yi gösterirken buldu: 1-0.

Yediği golden sonra ataklarını sıklaştıran Kağıthanespor'da 28. dakikada sol dış koridorda Yusuf Kaymak  topla buluştu.Yusuf sol ayağı ile orta yapar gibi yapıp sağ ayağına topu çekti yaptığı orta golcü  Emre Turko'nun tam kafasına geldi.Golcü oyuncu Küçükçekmecespor'un sol beki Mertcan' ın üstünden kafa ile topu ağlarla buluşturdu: 1-1

İlk yarı bu skorla bitecek sanılırken Küçükçekmecespor Hebun ile 45. dakikada  müsabakada bir kez daha öne geçti.Bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu belirledi: 2-1.


Kağıthane 10 kişi kaldı

İkinci yarıda daha temposuz bir oyun izledik. Buna karşın her iki takım da gol bulabilirdi.Dakikalar 75'i gösterirken topun tamamının dışarı çıkmadığını söyleyen 1. YardımcI hakem Ferit Özdemir ile topun tamamen çıktığını belirten Kağıthanesporlu oyuncularla müsabaka hakeminin polemikliği neticesi Yusuf Kaymak kırmızı kart ile oyundan atıldı.

Küçükçekmece penaltı kaçırdı
Eksik kalan Kağithanespor savunmasinda açıklar vermeye başladı.Oyuna sonradan dahil olan  Küçükçekmecespor'un gol ayaklarından Harun kaleci Berker ile karşı karşıya kaldı.Dakikalar 80'i gösterirken Berker Harun'u  düşürdü.Müsabaka hakemi Harun'a kendisini aldattığı gerekçesi ile sarı kart verecekken yardımcı hakem Rahime Kılıç pozisyonun penaltı olduğunu söyleyerek Coşkun' u uyardı. Müsabaka hakemi gecikmeli de olsa penaltıya hükmetti.Küçükçekmecespor kaptanı Emrah Çilingir topu kaleci Berker'e nişanlayinca müsabaka ilk yarıdaki skorla 2-1 Küçükçekmecespor lehine sonuçlandı.

Kağıthanespor

Bölüm bölüm Kağıthane bazen de Küçükçekmecespor maçı izlemeye gelenlere Süper Amatör Lig kalitesinin zirvesinde müsabaka izlettirdiler. Her iki ekip de seyircilerden alkış aldı.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...