Pazartesi, Aralık 05, 2022

Bağcılar Evrenspor ilk yarıda sonuca gitti


TFF 1.Kadın Ligi'nde Bağcılar Evrenspor Mahmutbey Stadında haftaya yenilgisiz giren Şırnak Nuhspor’u 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya çok eksik ile çıkan Bağcılar temsilcisi sakatlıkları süren Sevda, Damla, Semanur ve Zerrin ile kırmızı kart cezalısı Sevval’den faydalanamadı. Buna karşın karşılaşmanın hemen başında ev sahibi takım Simanur Çakı ile 1-0 öne geçti. 28. dakikada 2007 doğumlu Yaren Sarıkaya durumu 2-0 yaptı. İlk yarı bitmeden Simanur Çakı durumu 3-0 yapınca ilk yarı bu skorla tamamlandı. 

İkinci yarıda birçok pozisyona giren her iki takım da gol bulamadı. Karşılamanın son anlarında iki takımdan da birer oyuncu oyundan atıldı. Bağcılar Evrenspor’da Gül Şahin Şırnak Nuh Spor’da ise takım kaptanı kırmızı kart gördü. 


Karşılaşmada başka gol olmayınca Bağcılar Evren Spor puanını 10 yaparken misafir takım Şırnak Nuh Spor 8 puanda kalarak ilk mağlubiyetini aldı. 

Karşılaşmayı Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, AK Parti Bağcılar İlçe Başkan Yardımcısı Ethem Coşkun, Güneşli Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Bağcılar Güneşli Spor Kulübü Başkanı Mithat Sayar, Trabzon 1453 Spor Kulübü Başkanı Zeki Cici de takip etti.

Kaynak: guneslihaber.com.tr

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.