Çarşamba, Kasım 16, 2022

Hadımköyspor koşar adım şampiyonluğa


İstanbul  U-16 ligi 11. Grupta mücadele eden Hadımköyspor, Bayrampaşa Yenidoğanspor’u 3-2 mağlup ederek yenilgisiz liderliğini sürdürdü. 

Maça oldukça hızlı başlayan Hadımköyspor U-16 takımı, henüz 2. dakikada Tümer Ata’nın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golün ardından ataklarını sıklaştıran ve rakibinin kalesini şok bir golle selamlayan Hadımköyspor, 10. Dakikada Yusuf Gürel ile skoru 2-0’a getirdi. Etkili oyununa devam eden Hadımköyspor U-16 takımı, 18. dakikada İbrahim İbri ile farkı üçe çıkardı. 3-0. 



Bu dakikadan sonra toparlanan ve ataklarını sıklaştırarak Hadımköyspor yarı alanında görünmeye başlayan Bayrampaşa Yenidoğanspor, 30. dakikada Faraç Yıldırım’ın golü ile farkı ikiye indirdi. 3-1. Bu golle moral bulan rakip Bayrampaşa Yenidoğanspor, 34. dakikada Kerem Temiztaş’ın attığı golle umutlandı. 3-2. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda skoru korumasını bilen Hadımköyspor U-16 takımı, maçı 3-1 kazanarak yenilgisiz liderliğini maç eksiğine rağmen başarmasını bildi. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan Hadımköyspor U-16 takım oyuncuları, saha içinde adeta şampiyonluk turu attılar.

Haber: İbrahim Keskin - www.keskinbakis.com

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.