Çarşamba, Kasım 16, 2022

Beylikdüzüspor'un tadı kaçtı


Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Beylikdüzüspor, sahasında konuk ettiği Kütahya temsilcilerinden Akıncılarspor’a 3-1 yenilmekten kurtulamadı. 

Beylikdüzü Hasan Doğan Stadında oynanan maçın ilk 45 dakikasında etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi takım aradığı golü 30. dakikada Muhammet Kurt ile buldu 1-0. Golün sevincini sadece 10 dakika yaşayabilen mavi beyazlı ekip, Akıncılarspor’da 40. dakikada İbrahim Zeytin’in golü ile adeta yıkıldı. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. 

İkinci yarıya oldukça istekli başlayan Beylikdüzüspor, henüz 48. Dakikada Akıncılarspor ceza sahası içinde yaşanan pozisyonda rakip takım oyuncularının sert müdahalesi ile yerde kalan Yusuf Furkan Coşkun, hakem tarafından penaltı bekledi. Bu pozisyona devam diyen hakem Tayfun Göz, tribünlerin büyük tepkisini çekti. 



Beylikdüzü faul bekledi
53. dakikada Akıncılarspor adına Muzaffer Kılıç’ın attığı gol öncesi Beylikdüzüspor'un faul beklediği pozisyonu da es geçen Tayfun Göz, Muzaffer Kılıç'ın attığı golün ardından santrayı gösterdi. 2-1. 

Golün ardından disiplininden koparak adeta maçın bitmesini bekleyen Beylikdüzüspor, 85. dakikada Vedat Ekin’in golü ile 3-1 yenik duruma düştü. Beylikdüzüsporlu oyuncular, müsabaka sonunda saha içinde çöküp kaldılar. Bu yenilgiyle ligin dibine demir atan Beylikdüzüspor’da morallerin bozuk olduğu gözlerden kaçmadı. 

Akıncılarspor puanını 10'a çıkarırken Beylikdüzüspor 2 puanda kaldı.

Maç sonu rakibe ikram
Karşılaşma sonunda rakip takım teknik ekibini ve futbolcularını kendi tesislerinde ağırlayan Beylikdüzüspor yönetimi, yemek ikramında bulunarak rakip adına iyi bir ev sahipliği örneği sergiledi. Akıncılarspor yönetimi, kendilerine yemek ikramında bulunan ve iyi bir ev sahipliği örneği sergileyen Beylikdüzüspor yönetimine teşekkür etti.

Haber: İbrahim Keskin - www.keskinbakis.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.