Pazartesi, Ekim 03, 2022

Cankurtaranspor'un galibiyet 'Sefa'sı



 Bölgesel Amatör Lig 14. Grup ilk hafta mücadelesinde Cankurtaranspor Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda Osmaniye İstiklalspor ile karşı karşıya geldi. 


Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig'de de aynı grupta olan iki takımın karşılaşmasında Fatih temsilcisi Cankurtaranspor sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı ve geçen sezon yenemediği rakibinde rövanşı da almış oldu.

Cancan iyi başladı

Karşılaşmaya etkili başlayan Cankurtaranspor 9.dakikada Umut Ozan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da oyun hakimiyetini sürdüren ev sahibi ekip rakibine pozisyon fırsatı vermedi.

Sefa Turan'dan 'Santrafor' golü

İkinci yarıya da iyi başlayan Fatih temsilcisi 60.dakikada Güven Şen'in güzel ortasında golcü oyuncu Sefa Turan uzak direği görerek attığı kafa golü ile farkı ikiye çıkarttı 2-0.

Osmaniye İstiklal bastırdı, yakalayamadı

Farkı azaltmak isteyen konuk ekip 70.dakikada Ertuğrul Köktürk'ün pasında Yunus Şengül'ün vuruşu ile farkı bire indirdi 2-1. Bakırköy temsilcisinin teknik heyeti hücum hattını güçlendirerek beraberlik için tüm hatları ile rakip kaleye yüklendi. 88.dakikada Cankurtaranspor ceza sahası içinde Emre Şeker yerde kaldı. Konuk ekip penaltı beklerken, mücadelenin Kırklareli bölgesi hakemi Armağan Çıbık devam kararı verdi. Uzatma dakikalarında Cankurtaran ceza sahası içinde İdris Cengiz'in kafa vuruşunda Emre Tümler mutlak bir golü önledi ve doksan dakika sonunda gülen taraf ev sahibi ekip oldu.

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN

FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...