Pazartesi, Eylül 26, 2022

Yeşilova Esnafspor sezonu açtı


Yeni sezonda hedefini BAL olarak belirleyen İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Yeşilova Esnafspor 2022-2023 sezonunu kurban keserek açtı. Yeşil beyazlı ekip açılış maçında Süper amatör lig  ekibi Küçükçekmece İdman Yurduspor’u 2-1 mağlup etti.

2022-2023 sezonunda Amatör Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor futbol takımı  resmi sezon açılışı yaptı.

Açılış törenine MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki,BBP Küçükçekmece M.Cem Özel,AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkan yardımcısı  Hikmet Kişmiroğlu,AK Parti Küçükçekmece eski ilçe Başkanı Av .Mustafa Korkut,Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan,Küçükçekmece  1453 İstanbul As Spor kulübü Başkanı Cihan Bilgiç,İstanbul Demirspor Kulübü Başkanı Seyit Bel,Bezirganbahçe Spor Kulübü Başkanı hayati Yolcu,Yeşilova Mahalle Muhtarı Erdoğan Önder,Cennet Mahalle Muhtarı Özdemir Sevinç ve sporseverler katıldı.


Yeni sezon parolasını "Bölgesel Amatör Lig” olarak belirleyen ve bu doğrultuda yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Ahmet Ulaş başkanlığındaki Yeşil-Beyazlı ekip yeni sezonu kurban keserek ve dualarla açtı.


Kurban kesiminin ardından futbolcuların takdimi sonrası Yeşilova Esnafspor Ahmet Ulaş , "Süper Amatör Lig’de yer alan futbol takımımızın esnaf ve iş adamlarından destek görmesi gerekiyor. Eskiden olduğu gibi birlik ve yardımlaşma içerisinde bu takımımızı profesyonel lige taşıyabiliriz. Ben buna inanıyorum ve sizlerin de inanmasını istiyorum” dedi.

Haber: Yılmaz Aktepe


Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...