Pazartesi, Eylül 12, 2022

Hayri Eron'a 2.5 ay sonra ikinci ameliyat


Amatör liglerin tecrübeli futbolcularından Hayri Eron, İstanbul Beşiktaş'taki Liv Hospital'da çok başarılı bir ameliyat geçirdi.

Ameliyat sonrası sitemize açıklamalarda bulunan Eron "Ameliyatım için Ankara'dan geldim. İlk ameliyata göre çok daha iyi bir hastane ortamındayım. Yaklaşık 5 haftalık, toplam 15 seanslık bir tedavi sürecimiz var. İlk transfer dönemi 14 Ekim 2022 tarihinde bitiyor, yetişmem zor gibi gözüküyor ama anlayışlı ve düzgün bir yönetimle ortak noktada ulaşırsak ve gerekli sağlık raporları için doktorlarımız açısından bir sakınca yoksa, tabii ki az da olsa ilk amatör transfer bitiş tarihine yetişme ihtimalimiz var. Bu süreçte destek olan arayan, mesaj atan ve ziyaretime gelen tüm arkadaşlarıma ve futbol camiasına teşekkür ederim" derken tüm sevenlerine ve amatör camiadaki dostlarını bu zorlu süreçteki ilgi ve alakaları için teşekkürlerini iletti.

Hayri Eron'un elindeki kırık nedeniyle tedavi sürecinin yaklaşık 5 haftada tamamlanması ve eski sağlığına kavuşması bekleniyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayri abim sen bu saatten sonra işine gücüne odaklan ne futbolcu. artık yaş olmuş 40 boşver. Hayattan keyif almaya bak.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.