Pazar, Eylül 18, 2022

Burak Dönmez İnkılapspor ile devam


Bu sezon İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan İnkılapspor alt yapı koordinatörü ve yardımcı antrenör Burak Dönmez ile yola devam etme kararı aldı.

Antenörlüğe Selimiyespor’da başlayan Dönmez daha sonra sırasıyla Kavacıkspor, Çamlıcaspor ve Çengelköyspor altyapılarında başarılı işlere imza attı. Tunusbağı’nda A takım yardımcı antrenörü olarak görev alan Dönmez İnkılapspor'da 2019-2020 sezonundan itibaren altyapı koordinatörlüğü görevini sürdürüyor. 2022-2023 sezonu başında A takım yardımcı antrenörlüğü görevine getirilen Burak Dönmez bu sezon teknik direktör Fatih Yazıcı'nın yardımcılığını yapacak.

Gedik Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunu olan Burak Dönmez "Bu görevi bizlere layık gören Başkan Fatih Aysel, Sportif Direktör Tamer Çınar ve değerli yöneticilerimize teşekkür ediyorum.Tek hedefimiz,tek düşüncemiz Bölgesel Amatör Lig. İnşallah sezon sonunda hep birlikte BAL'a çıkmanın sevincini yaşayacağız" dedi.

Haber: İzzet Karakoç

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...