Salı, Eylül 20, 2022

Arda Turan'dan kendisini keşfeden hocasına vefa


Galatasaray ve Milli Takım’ın efsane ismi Arda Turan, evinde tedavi gören Trakyagücü Teknik Direktörü Kadir Güçlü’yü ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Geçirdiği kalp krizi sonrası uzun süredir tedavi altında olan Kadir Güçlü’yü sevenleri yalnız bırakmıyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde emekliliğini açıklayan Türk futbolunun efsane ismi Arda Turan, kendisini keşfeden hocasını evinde ziyaret etti. Turan Kadir Hoca’ya acil şifalar dilerken onu tekrar sahalarda göreceğine inandığını kaydetti.

Arda Turan’ı keşfeden isim olan Kadir Güçlü, “Arda’yı 8 yaşında mahalledeki toprak sahada oynarken gördüm. İlk olarak Bayrampaşa Demirspor’da oynadı ama o zaman federe değildik. Altıntepsispor’a geçti. Sonrasını zaten biliyorsunuz” dedi.

İstanbul amatör futbol camiasının sevilen isimlerinden olan Kadir Güçlü'nün tedavisi SBÜ Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam etmekte.

Haber: Efkan Bucak

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Arda turan adamlığı

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...