Perşembe, Ağustos 04, 2022

Yeşilova Esnafspor'da iki transfer birden


İstanbul Süper Amatör Lig’de 2022-2023 sezonuna şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Yeşilova Esnafspor’da yönetim, dış transferde kadrosuna iki futbolcu daha kattı.

Transfer komitesinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında geçen sezon Yeni Ufukspor ve Zeytinburnuspor’da forma giyen savunma oyuncusu Serkan Arat ve yine geçen yıl Yeni Ufukspor ve Kanarya Azim formaları giyen orta saha oyuncusu Hacı Arif Evmaz ile anlaşmaya varıldı. Devre arası gittikleri kulüplerinden şampiyonluk yaşayan iki futbolcu da kendilerini Esnafspor’a bağlayan imzayı atarak sezonun ilk çalışmasına katıldılar. İki oyuncu da Esnafspor’da şampiyonluk yaşamak istediklerini dile getirdiler.



Özel: Transferde hassas davranıyoruz
Küçükçekmece temsilcisinin başkan yardımcısı ve futbol şube sorumlusu M.Cem Özel, Süper Amatör Lig’in zorlu bir serüven olduğunu bildikleri için transferde hassas davrandıklarını ifade etti. Özel, “Önemli isimleri kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kadromuzda eksik gördüğümüz yerlere transferlerimiz devam edecek. Serkan Arat ile Hacı Arif Evmaz takımımıza katkı sağlayacaklar. İki isim de kulübümüze hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.