Salı, Ağustos 02, 2022

Yeşilova Esnafspor top başı yaptı


Yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yeşilova Esnafspor hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz sezon klasman maçları oynayan yeşil-beyazlıl ekip yeni sezona da iddialı hazırlanıyor.

Küçükçekmece ilçesi Yeşilova Mahallesi'ndeki Kemal Aktaş Stadı'nda kalabalık bir futbolcu grubuyla ilk antrenmanını yapan Esnafspor’u yeni sezonda Teknik Sorumlu Levent Sarıca çalıştıracak. İlk antrenmanda Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu M.Cem Özel, Genel Kaptan Fettah Plakay, Başkan Vekili ve Sayman Ömer Sayar ve diğer yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundular.


Özel: Güzel bir sezon geçirmek istiyoruz

Yeşilova Esnaf Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ulaş yaptığı açıklamada "Yeni sezonda ilk antrenmanımızı bugün yapıyoruz, öncelikle sakatlık olmadan güzel bir sezon diliyorum ve tüm takımlara başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” açıklamasını yaparken Başkan yardımcısı ve Futbol şube sorumlusu M.Cem Özel "Yeni sezonda bizlere inanan ve güvenen başkan ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. Biz de teknik heyet olarak Yeşilova halkına ve taraftarlarımıza güzel bir sezon yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.


Plakay: Kadroyu 27 kişiye düşüreceğiz

Genel Kaptan Fettah Plakay da, "Yeni futbol sezonuna 40 kişilik kalabalık bir kadro ile bugün itibari ile başlamış bulunmaktayız. Denemeye aldığımız isimler var. Kadromuzu 27'ye düşüreceğiz. Eylül ayında başlayacak resmi lig maçlarına kadar yoğun bir çalışma programı uygulayacağız. Bu dönem haftada üç antrenman ve hazırlık maçları yaparak lige en iyi şekilde hazır olmak arzusundayız. Yeşilova'yı en iyi şekilde temsil etmek ve sporseverlere göze hoş gelen bir oyun izletmek amacındayız. Teknik ekibimize ve sporcularımıza güveniyor, başarılar diliyorum. Yeni sezonun kulübümüz ve tüm kulüpler için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber: Yılmaz Aktepe


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...