Salı, Ağustos 02, 2022

Ve Bahçelievlerspor sahaya indi


Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Bahçelievlerspor sezonu açtı.

Yeşil beyazlı ekip dün öğle saatlerinde Yenibosna’daki Gönen Hotel’de toplanarak kampa girdi. Takım akşam saatlerinde ise Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’nda sezonun ilk antrenmanını yaptı.


Hotelde 15 günlük kamp

Gönen Hotel’de 15 gün kamp yapacak olan Bahçelievlerspor’un kafilesinde 19’u yeni transfer olmak üzere toplam 24 futbolcu bulunuyor. Teknik direktörlüğünü geçen sezon olduğu gibi Serdar Hoşhan’ın yaptığı yeşil beyazlı ekipte Başar Öner yardımcı antrenör, Alaattin Altunel kaleci antrenörü olarak görev yapmakta. Takımda ayrıca bir fizyoterapist bir de masör görev yapıyor. Bahçelievlerspor 15 günlük kamp boyunca günde iki antrenman yapacak.

Başkan Levent Dilaver'den jest
İl Özel İdare Stadı’ndaki ilk antrenmanda takımını yalnız bırakmayan Başkan Levent Dilaver futbolculara baklava ikramında bulundu. Ayrıca bir grup taraftar da antrenmanı takip etti.


Soysal: Hedef 3. Lig

Sportif Direktör Gürkan Soysal burada yaptığı açıklamada “Hedefimiz kesinlikle 3. Lig. Tüm planlarımızı buna göre yapıyoruz. Tüm Bahçelievler ilçesini bu takıma destek olmaya çağırıyorum” dedi.

Haber: Alper Kaderoğlu

FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.