Çarşamba, Ağustos 17, 2022

Sarıgazispor hazırlıklara başladı


2022-2023 sezonunda İstanbul 1. Amatör Lig'de yer alacak olan Sancaktepe temsilcisi Sarıgazispor şampiyonluk hedefi ile sezon başı hazırlık çalışmalarına başladı.

Kırmızı Yeşilliler Teknik Sorumlu Bekir Arı nezaretinde, Antrenör Adem Tan ve Kaleci Antrenörü Ercan Cengiz yönetiminde Sarıgazi Stadında sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirildi.

Sarıgazispor Kulüp Başkanı Serdar Turhan ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro olarak idmanı takip ettiler.

Turhan : Futbolcularımıza güveniyoruz

Antrenman öncesi saha içinde futbolculara hitaben konuşan Kulüp Başkanı Serdar Turhan "Sarıgaziaspor camiasına yakışır futbolcu grubu ile yeni sezona şampiyonluk hedefi ile merhaba diyoruz. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyor başarılı olacaklarına inanıyorum. Yeni sezonun tüm takımlarımız için kazasız belasız hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Arı : Sarıgazispor'u en iyi şekilde temsil edeceğiz

Sarıgazispor Teknik Sorumlusu Bekir Arı yaptığı açıklamada "Öncelikle yeni sezon camiamıza hayırlı olsun. Genç hedefleri, idealleri olan ve giydiği formanın hakkını veren bir takımla çalışmalarımıza başlıyoruz. 8 Ekim’de başlayacak resmi lig maçlarına kadar yoğun bir çalışma programı uygulayacağız, bu dönemde haftada üç antrenman ve hazırlık maçları yaparak lige en iyi şekilde hazır olmak arzusundayız. Takımın güzel bir futbol sezonu geçirmesi temennisinde bulunarak, Sarıgazispor’u en iyi şekilde temsil etmek ve sporseverlere göze hoş gelen bir oyun izletmek amacındayız. Başkanımız
Serdar Turhan ve Yönetim Kurulumuza verdikleri emekler için çok teşekkür ediyor, yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yaklaşık 90 dakika süren antrenman saha içinde yapılan kısa toplantı ile başladı. Toplantı sonrası yapılan ısınma koşularının ardından, koordinasyon ve dayanıklılık çalışması gerçekleşirken, futbolcuların oldukça keyifli, moralli ve hırslı oldukları görüldü.

Haber : Murat Nazik - futbolamator.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.