Salı, Ağustos 16, 2022

İshaklıspor Süper Amatör Lig'de


Geçtiğimiz sezon İstanbul 1. Amatör Lig 20. Grup'ta mücadele ederek sezonu ikinci Ssırada tamamlayan İshaklıspor, 2022-2023 sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek.

Beykoz ilçesine bağlı İshaklı Köyü'nün bordo-mavili temsilcisi, Süper Amatör Lig'de yer alan bir diğer Beykoz ekibi Çubukluspor'u devraldı. İki kulüp başkanının yaptıkları görüşmelerde son noktaya gelindiği ve verilen taahhütlerin yerine getirildiği öğrenildi.

FIFA ve TFF kuralları gereğince kulüplerin yarışma haklarını devretütme hakkı bulunmuyor. Bu nedenle Çubukluspor genel kurula giderek ismini İshaklıspor olarak değiştirecek. İshaklıspor da keza ismini Çubukluspor yapacak ve bu şekilde iki takım mücadelelerine yeni liglerinde devam edecek. Geçmiş yıllarda Yıldıztabyaspor ve İshaklıspor forması giyen futbolcuların TFF kayıtlarında eski kulüpleri Çubukluspor, daha önce Çubukluspor forması giyen oyuncuların eski kulüpleri de İshaklıspor olarak görülecek. İstanbul'da son olarak Kayaşehirspor ve İnkılapspor böyle karşılıklı bir değişime gitmişti.

İshaklıspor Kulüp Başkanı Ali Cinel yaptığı açıklamada "Teknik Direktörümüz Yusuf Öztürk ve ekibi ile kadro planlamasını yeniden yaparak şampiyonluğa oynayacak bir takım kuruyoruz. Beykoz İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı bir sezon geçireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yeni sezonun tüm amatör camiaya ve ilçemiz takımlarına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber : Murat Nazik / Futbolamator.com

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...