Cumartesi, Ağustos 06, 2022

Bakırköyspor teknik heyetinden sitemkar açıklama


Bakırköyspor Kulübü antrenörleri bir bildiri yayımlayarak, anlaştıkları futbolcular ve onlara teklifte bulunan bazı kulüplerin etik değerleri çiğnediğini belirterek tepkide bulundu.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Bu amatör liglerdeki transfer karmaşası nasıl çözülecek derseniz TFF'ye ve amatör futbolun felsefesine göre amatör futbolda para konuşulmaması gerektiğidir. Oysa herkesin bildiği gibi amatör liglerde para söz konusudur. Hatta öyle böyle değil 3.Ligdeki çoğu takımdan bile daha fazla bedeller karşılığında yapılan transferler herkes tarafından da bilinmektedir. 

Tamam herkes tarafından bilinen bu gerçeği artık değiştirebilmek söz konusu değil eyvaallah da kulüpler neden anlaşılan futbolcuları daha yüksek bedeller karşılığında kandırmaya çalışır onu anlamıyoruz. Amatör liglerde transfer sezonu, TFF'nin geç yayınladığı 'kitapçık' yüzünden bir türlü başlayamadığı için kulüpler anlaştığı oyunculara kulüplerinin formalarını giydirip sosyal medyada resmini yayınlamayı çare olarak bulsa da bu ahlaki kuralı es geçen bazı futbolcular ve kulüpler yüzünden amatör liglerde transfer maliyeti daha da artmakta. 

Biz buradan tüm antrenör ve idarecilere Türk milletinin sözüne sadık ahlaki değerlere bağlı bir ulus olduğunu hatırlatmakta fayda görüyor ve etik değerlere bağlı tüm amatör camiaya saygılarımızı sunuyoruz." 

Bakırköyspor teknik heyeti adına Atilla Özalp- Akın Taştan- Tolga Biber

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.