Salı, Ağustos 02, 2022

'Alibeyköyspor'un üst liglere çıkacağına inancım tam'


Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Mehmet Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eyüp Belediye Başkanı Deniz Köken’i makamında ziyaret etti. Duman yönetimi Olağanüstü kongreden sonra ilk ziyaretini Belediye Başkanına yapmış oldu.

Ziyarette kendisine Alibeyköyspor atkısı hediye eden Alibeyköyspor heyetine teşekkür eden Belediye Başkanı Deniz Köken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, maddi ve manevi her zaman yanlarında olacağını dile getirdi.

Başkan Deniz Köken Alibeyköysporlu yöneticilerle yaptığı sohbetin devamında, gençlere ve spora yönelik gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdi.



Alibeyköyspor’un Süper Amatör lige düştüğüne üzüldüğünü dile getiren Köken, Alibeyköyspor’un bu sezondan sonra atılım yapması gerektiğini ifade ederken, "Öze dönmenize çok sevindim. Kulübü sahiplenmenize çok sevindim, Alibeyköyspor’un  üst liglere çıkacağına olan inancım tamdır, her zaman yanınızda olacağım” dedi.

Alibeyköyspor Başkanı Mehmet Duman da yaptığı konuşmada, Deniz Köken’in kendilerine gösterdiği yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Serkan Yıldız - alibeykoyspor.com

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.