Pazartesi, Temmuz 04, 2022

Vefa'da Mesut Gülbaran dönemi


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefa Spor Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurul önceki gün yapılırken eski başkanlardan Mesut Gülbaran yeniden göreve geldi.

Tek liste ile yapılan genel kurulda Mehmet Sütçüoğlu, başkanlığı Mesut Gülbaran'a devretti.

Gülbaran: Çok kötü durumdayız

Kulüp binasında yapılan kongrenin ardından bir konuşma yapan Gülbaran Vefa olarak kötü bir süreçten geçtiklerini, camiayı bu tablodan kurtarmak istediklerini söyledi. Gülbaran “O kadar kötü bir durumdayız. Ne oldu da böyle bir duruma geldik? Camianın daha da kötü duruma düşmemesi için bir liste yaptık. Ben doğma büyüme Vefalıyım. Vefa hiçbir zaman sahipsiz değildir. Biz Vefalıyız. Hiçbir zaman kulübümüze arkamızı dönmeyiz. Biz nasıl eski yönetime dışarıdan destek olduysak aynı desteği de onlardan bekliyoruz. Elimizden gelen ne varsa yine Vefa için mücadele edeceğiz. Yeter ki Vefa iyi bir yerlere gelsin" dedi.

Sütçüoğlu: Bırakma kararını Bursa yolunda aldım

Kongrede söz alan eski başkan Mehmet Sütçüoğlu da yaptığı konuşmada  bundan sonra Mesut Gülbaran'ın emrinde olduğunu söyledi. Sütçüoğlu “Bugünden itibaren Mesut Başkanın emrinde olacağız. Kırgınlığımız var ama Vefa’ya küsme şansımız yok. Bazı şeyleri zamana bırakalım. Bu kararı ben Bursa’da Zafer maçına giderken almıştım. Bursa’ya sadece 3 kişiyle gittik. Maalesef yalnız bırakıldık. Futbol hariç diğer branşların masrafların karşılamaya da hazırım.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: İskender Kordu - istanbulamator.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.